Overzicht Nieuws

Omsnoeringsmachine: horizontaal omsnoeren met de TP202 MH(B)

Een omsnoeringsmachine kan veel handwerk uit handen nemen. De halfautomatisch TP202 MH(B) is ideaal om pallets horizontaal te omsnoeren. We vertellen je er op deze pagina meer over.

Wat is een ontsnoeringsmachine precies?

Een omsnoeringsmachine wordt gebruikt voor het omsnoeren van producten zoals bijvoorbeeld een pallet. Het is een hulpmiddel van onschatbare waarde dat tijd, energie en frustratie zal besparen, zonder enige twijfel. De mogelijkheden zijn eindeloos: van een volledig automatische omsnoeringsmachine tot half automatische omsnoeringsmachines.

omsnoeringsbandmachine

Voorbeeld van een omsnoeringsbandmachine

Horizontaal omsnoeren met de TP202 MH(B)

De Transpack TP202 MH(B) omsnoert uw pallets horizontaal. De omsnoeringsmachine zorgt ervoor dat het PP-omsnoeringsband automatisch gespannen, geseald en afgesneden wordt. De Transpack TP202 MH(B) is gemakkelijk te verplaatsen naar de artikelen die u wenst te omsnoeren.

De machine heeft een overzichtelijk bedieningspaneel uitgevoerd aan beide zijden van de kolom en is gemakkelijk te bedienen. Een snelle, eenvoudige en ergonomische oplossing voor het omsnoeren van uw pallets!

“Deze pallet omsnoeringsmachine is een verademing voor iedereen die te maken heeft met het inpakken van pallets”

Omsnoeringsmachine

Omsnoeringsmachine TP202 MH(B)

De voordelen op een rij 

De Transpack TP202 MH(B) is een halfautomatische omsnoeringsmachine en daarom uniek in zijn soort. Hier hebben we aantal voordelen onder elkaar gezet:

  • Het automatisch horizontaal omsnoeren van pallets
  • De omsnoeringsband wordt automatisch gespannen, geseald en afgesneden
  • De omsnoeringsmachine is zeer makkelijk te verplaatsen
  • Makkelijk te bedienen

Meer informatie over de omsnoeringsmachine TP202 MH(B)?

Nieuwsgierig naar de omsnoeringsmachines die wij kunnen aanbieden? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jochem van de afdeling non-food.

Naast omsnoeringsmachines, kan BVP ieder soort verpakking voor u regelen

Of het nu kleine of grote verpakkingen zijn, makkelijke of moeilijke; wij bieden verpakkingsoplossingen voor elk soort verpakking. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere: