Op zoek naar kerstdozen of een andere verpakking voor het kerstpakket? Wij hebben een ruim assortiment aan geschenkverpakkingen en kerstdozen voor een feestelijk kerstpakket! Dozen voor kerstpakket zijn er alle soorten en maten, passend bij ieder geschenk. Of dat nu een luxe kersttol is of een fles wijn. Bij ons ben je aan het juiste adres voor dát beetje extra bij het geefmoment waar stiekem iedere werknemer elk jaar weer op wacht.

Bekijk ons assortiment kerstdozen voor 2021 hier!

Verpakking kerstpakket

De verpakking van het kerstpakket maakt het nog leuker om het kerstpakket te geven en te ontvangen. De kerstpakket verpakking kan een hint geven over de inhoud en/of de sfeer verhogen. Veel mensen vinden een mooi vormgegeven kerstdoos een cadeau op zich. Een mooi item dat een nieuwe functie krijgt als bijvoorbeeld de opbergdoos voor het oud papier. Of onze collectie bodem-deksel opbergdozen. Een doos die bestemd is om na het gebruik als kerstdoos verpakking een tweede leven te krijgen. Dat is ook nog eens praktisch en duurzaam.

Cadeaudoos kerst

Bij een verpakking voor je kerstpakket denk je snel aan de gangbare rechthoekige doos. Wij hebben talloze andere mogelijkheden in ons assortiment. Denk aan de cadeaudoos voor een goede fles wijn. Deze cadeaudoos kan een kerst dessin hebben, maar uiteraard hebben we ook dessins die geschikt zijn voor geefmomenten het hele jaar door. Ook brievenbusdozen of draagverpakkingen behoren tot de mogelijkheden.

 

 

 

Kerstdoos maken

Wij denken ook graag mee om je eigen kerstdoos te maken. Vraag bij ons naar de mogelijkheden voor een custom made geschenkverpakking!

In deze blog lees je meer informatie over een verpakking laten ontwerpen.

kerstdozen / kerstdoos / geschenkverpakking kerst

Verpakkingsmateriaal kerstpakket

We hebben diverse formaten kerstdozen zodat je de verpakking kunt kiezen op basis van de inhoud van jouw geschenk. Toch blijft er vaak ruimte over of zitten er breekbare onderdelen in het kerstpakket. Hiervoor hebben wij opvulmateriaal en verpakkingsmateriaal. Zo weet je zeker dat jouw kerstpakket goed over komt bij de ontvanger. Wij geven je hierover graag advies!

In onze webshop vind je een kleine greep uit ons assortiment opvulmateriaal en verpakkingsmateriaal.

opvulmateriaal