Een verpakking is meer dan een omhulsel voor een product, het gaat om de combinatie, de totaaloplossing, het gevoel. De beste keuze voor een verpakking maken is niet altijd eenvoudig. Daarom staat ons team met gedreven verpakkingsspecialisten voor je klaar. Hóe we dat doen, lees je hieronder.

Meer dan 60 jaar ervaring

BVP is opgericht in de jaren ’60 van de vorige eeuw. Alle jaren van ons bestaan hebben we ons steeds grondig verdiept in het logistieke vraagstuk van elke klant. We weten waar we het over hebben als het gaat om verpakken en verpakkingsprocessen. We kennen de spelers van de markt. Als we één ding geleerd hebben, dan is het dat goed verpakken een vak apart is. Daarom is ons advies aan jou: onderschat niet wat je dankzij verpakkingen kunt realiseren.

Logistiek partner

Innovatief en duurzaam

Wij streven ernaar ons voortdurend te ontwikkelen en steeds vóór de markt uit te denken. Duurzaamheid is voor ons geen ‘hot issue’, maar een vanzelfsprekendheid. Zo zullen we je altijd uitdagen de meest duurzame oplossing te kiezen. Onze kracht ligt in het adviseren van de allerbeste, meest duurzame optie voor jouw product.

innovatief en duurzaam

De relatie centraal

Bij ons staat de relatie met onze klant, met jou dus, centraal. Altijd. Dat merk je doordat we altijd net een beetje verder denken dan gevraagd. Juist net een beetje meer te doen dan verwacht. We zijn geen ‘hit & run’ leverancier, maar willen bewust waarde toevoegen aan jouw proces. Elke verpakking die wij leveren is daardoor óók een logistieke oplossing.

Relatie centraal