Overzicht Nieuws

Opvulmateriaal kerstpakket nodig? BVP denkt met u mee!

Opvulmateriaal kerstpakket nodig? Het is niet lang meer tot de kerst! Dat houdt in dat kerstpakketten weer besteld gaan worden en dat u zich oriënteert op wat er mogelijk is met uw wensen en uw te bestellen kerstpakketten.

Bekijk de collectie kerstdozen voor kerstpakketten 2022 hier. 

Meer dan alleen verrassende en mooie verpakkingen

Dat u voor goede verpakkingen bij BVP aan het juiste adres bent wist u misschien al. We hebben een groot aantal dessins in huis om u te voorzien van verrassende en mooie kerstverpakkingen. Maar BVP zou BVP niet zijn als we u naast ons aanbod kerstverpakkingen nog een beetje meer willen bieden.

Vulmateriaal kerstpakket

Naast een goed ogende verpakking vinden wij het inpakproces net zo belangrijk. Zo zit u niet te wachten op kerstpakketten die al beschadigd zijn voordat ze bij de consument thuis staan. En de consument zelf opent natuurlijk ook het liefste een kerstpakket waarin alles nog heel en onbeschadigd is. Vulmateriaal kerstpakket biedt bescherming. Daarom benadrukken we nog maar eens dat u bij BVP ook aan het juiste adres bent als u op zoek bent naar goed opvulmateriaal in uw kerstverpakking.

Vulmateriaal kerstpakket

Vulmateriaal kerstpakket nodig? BVP staat voor je klaar

Opvulmateriaal kerstpakket helpt mee aan effectiviteit

En we gaan nog een stapje verder, want de oplossingen die BVP biedt, helpen ook bij het inpakproces! Zo denken we graag met u mee over bijvoorbeeld hoekprofielen, handwikkelfolie, machinefolie, opvulmaterialen, handtape en machinetape. Maar ook met disposables, anti-slipvellen en topvellen zit u bij BVP goed. Ons advies? Vertelt u maar wat u nodig heeft, dan geven wij u de allerbeste oplossing. Al deze producten helpen u met een zo efficiënt mogelijk ingerichte verpakking en verpakkingsproces.

Advies nodig? BVP staat voor u klaar

Bij BVP bieden we ook een uitgebreid advies over de juiste folie om uw product. Zo kan een dunnere folie u op het gebied van efficiency veel bieden!  Meer weten? Neem contact met ons op of lees onze blog met uitgebreide kennis over folies: Echt goed verpakken met ENO®Xtrem.

Liever meer lezen over de juiste bescherming van uw product? Lees dan ook onze blog over een verpakt product goed beschermen.