Overzicht Nieuws

Terugblik kennisevenement over duurzaamheid

Gisteren was het zover: het allereerste kennisevent van BVP!

Hein van der Weide en Leen van Bochove leidden ons door het doolhof van de (komende) wet- en regelgeving rondom duurzaamheid. En ja: dat was veel informatie. De rode draad? We hebben elkaar nodig om uit het doolhof te ontsnappen. Impact maken doe je tenslotte met elkaar!

Pleun Pieter Goudriaan van BVP Verpakkingen en Gerrit van Gelder van Van Gelder groente & fruit vertelden op inspirerende wijze hoe duurzaamheid al vanaf de start van beide organisaties verankerd is in de bedrijfsvoering. Tof om het enthousiasme van de heren te zien.

Een herinnering aan deze geslaagde middag kon natuurlijk niet ontbreken. Wat geef je dan? Natuurlijk verse ingrediënten van Van Gelder voor een smoothie geheel in het thema van het duurzame event: groen. En bij BVP maken we het jou graag zo makkelijk mogelijk. Dus de blender? Die kregen de bezoekers er gewoon bij.

Bedankt Hein van der Weide, Leen van Bochove, Pleun Pieter Goudriaan en Gerrit van Gelder voor het delen van jullie verhaal. En natuurlijk dank aan alle bezoekers!