Overzicht Nieuws

Verpakkingen groothandel

Als verpakkingen groothandel staat BVP je graag met raad en daad terzijde voor zo goed als alle verpakkingen. Of je nu op zoek bent naar een specifieke verpakking of je hebt een lijst met verschillende soorten verpakkingen; BVP heeft het.

Groothandel verpakkingsmateriaal

Op zoek naar een groothandel verpakkingsmateriaal? Wij bieden meer dan 60 jaar ervaring als verpakkingen groothandel. Wij zien een verpakking als meer dan een omhulsel voor een product; het gaat om de totaaloplossing, het gevoel. De beste keuze voor een verpakking maken is niet altijd eenvoudig. Daarom staat ons team met gedreven verpakkingsspecialisten voor je klaar. Hóe we dat doen, lees je hier. BVP is een verpakkingsmateriaal groothandel waar je terecht kunt voor elke verpakking.

Groothandel inpakmateriaal

Groothandel inpakmateriaal BVP denkt graag met je mee als het gaat om het beste inpakmateriaal voor jouw product. Want ook dat draagt bij aan het algemene gevoel dat jouw product achterlaat bij de klant. Soms heeft inpakmateriaal enkel een praktische functie, namelijk beschermen. Maar vaak is het meer. En wist je dat we bijvoorbeeld ook duurzaam verzendmaterial. Zo bieden we onder andere een milieuvriendelijke luchtkussenfolie of milieuvriendelijk opvulmateriaal. Als inpakmateriaal groothandel denken we verder dan je vraag om een specifiek product. We leveren dat wat je vraagt, én meer!

Groothandel verpakkingen

Groothandel verpakkingen

Groothandel verpakkingen BVP biedt het volledige assortiment verpakkingen: Van dozen, folies en opvulmaterialen tot voedselgeschikte verpakkingen en promotionele materialen. Zoek je een specifieke verpakking of een totaalassortiment? Uit voorraad of op maat, bedrukt of onbedrukt, veel of weinig; wij bieden de meest geschikte oplossing voor jouw verpakkingsvraag. Ook voor duurzame verpakkingen kun je bij ons als groothandel verpakkingen terecht.

Groothandel cadeauverpakkingen

Wij bieden een breed assortiment geschenkverpakkingen (cadeauverpakkingen). In onze shop vind u een selectie van de mogelijkheden, maar vraag ook gerust naar de maatwerk verpakkingsoplossingen.

Horeca verpakkingen groothandel

Ook bieden we allerlei soorten horeca verpakkingen. Zo bieden we als horeca verpakkingen groothandel onder andere

Verpakkingsspecialist BVP

Wij durven te stellen dat wij verpakkingsspecialisten zijn. Onze ervaring (we bestaan ruim 60 jaar) en onze minimale personeelsverloop zorgt ervoor dat ons team weet waarover we het hebben. En dan niet alleen over verpakkingen, maar ook over het proces eromheen. Eén van onze klanten verwoordt het als volgt: “Je hoeft BVP maar weinig uit te leggen, je merkt aan alles dat ze veel ervaring hebben.” Meer over ons en onze werkwijze, lees je hier.

Groothandel dozen / Dozen groothandel