Overzicht Nieuws

Take away verpakkingen bij BVP

Op zoek naar take away verpakkingen (verpakking take away)? De wereld van (food)verpakkingen verandert snel. Volgens de laatste trends is er meer en meer vraag naar food-to-go verpakkingen. Dit komt mede door de coronapandemie.

Wat zijn take away verpakkingen?

Take away verpakkingen worden ook wel meeneem verpakkingen, afhaalverpakkingen, foodverpakkingen of food-to-go verpakkingen genoemd. Het zijn de verpakkingen zoals bijvoorbeeld een papieren tasje of kartonnen doos waar eten en drinken inzit wanneer je eten hebt besteld bij bijvoorbeeld een snackbar.

Verpakking take away zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, elk met hun eigen voordelen.

Wat zijn take away verpakkingen?

Een voorbeeld van take away verpakkingen

Horeca take away verpakkingen nodig? Wij staan voor je klaar

We hebben een breed scala van horeca take away verpakkingen. Of het nu voor kleine restaurants, bekende cafés, snackbars of hotelketens wij bieden grote en kleine bestellingen in verschillende maten aan. Met de opkomst van duurzame verpakkingen wenden meer en meer (horeca)bedrijven zich tot milieuvriendelijke opties wanneer het tijd is voor hun producten.

U kunt al uw behoeften op één plaats vinden met onze diverse selectie – van pizzadozen gemaakt van gerecycleerde materialen tot aan vuilniszakken die zo goed ontworpen zijn dat ze twee keer zo lang meegaan dan andere merken!

Horeca take away verpakkingen

Horeca take away verpakkingen

Waarom een maaltijd verpakking belangrijk is

De verpakking voor de levering van levensmiddelen (zoals een maaltijd verpakking) is essentieel voor de bescherming van het product. Wanneer je een maaltijd gaat bezorgen (of laat afhalen) kan dat niet zonder goede verpakking.

Omdat een maaltijd vaak uit verschillende onderdelen bestaat bieden wij ook oplossingen om het gecombineerd bij elkaar te verpakken. Dit kan bijvoorbeeld een drager of speciale doos zijn. Er zijn heel veel mogelijkheden om de maaltijden goed te verpakken. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Kartonnen take away bakjes
  • Duurzame take away bakjes
  • Snack verpakking
  • En nog veel meer.

Heb je vragen over take away verpakkingen zoals een maaltijd verpakking? Neem gerust contact op, want wij staan voor je klaar.

Meer informatie over verpakking take away?

BVP biedt een breed assortiment food-to-go verpakkingen aan. Ideaal voor cateraars en aanbieders van take-away producten zoals verse salades, snacks en soepen. Voor het materiaal kun je ook kiezen voor onze duurzame verpakkingslijn.

Vraag onze food-afdeling naar de mogelijkheden!