Overzicht Nieuws

Een creatieve verpakking met een tweede leven!

Op zoek naar een creatieve verpakking met een tweede leven? Dit jaar hebben we naast kerstdozen, ook een geschenkendoos in een uniek jasje! Namelijk, een doos die omgetoverd kan worden tot een huisje waarop de ontvanger zijn of haar creativiteit kan uitleven en de verpakking een tweede leven krijgt.

Duurzame verpakkingsoptie

Hoe fijn is het als alle verpakkingsoplossingen duurzaam verpakt zijn?  Onze verpakkingsspecialisten staken de koppen bij elkaar en kwamen met een oplossing. Het eindresultaat? Meer dan alleen duurzaam karton, het is ook een kans om wat plezier te hebben!

Een voorbeeld van een creatieve verpakking met een tweede leven

In het voorbeeld is voor het dak wit opvulmateriaal gebruikt. Op deze manier krijgt ook het opvulmateriaal een tweede leven. Het huisje is gemaakt van ongestreken papier wat inkleuren extra makkelijk maakt. De verpakking is van een stevige kwaliteit in een gangbaar formaat.

Doordat het huisje als rechthoek in elkaar gezet kan worden is deze makkelijk te stapelen en te transporteren. De doos is zo gemaakt dat er geen tape nodig is, waardoor de bedrukking niet beschadigt bij het openmaken.

creatieve verpakking met een tweede leven

Zie hier een creatieve verpakking met een tweede leven!

Kostenbesparend toegevoegde waarde

We hebben ook rekening gehouden met de kosten. Daarom is ons ontwerp volledig in zwart-wit ontwikkeld, wat het voor u zeer voordelig maakt. Het gebruik van karton met creatieve expertise van onze verpakkingsexperts voegt nog meer waarde toe aan het eindproduct van uw klant. Mis deze besparingen niet door gebruik te maken van andere bedrijven die niet zo toegewijd of efficiënt zijn bij het verlenen van dit soort diensten; wij zullen er alles aan doen zodat alle gebruikers ervan kunnen genieten zonder zich zorgen te maken over de financiën.

Nieuwsgierig geworden naar onze creatieve verpakkingen?

Nieuwsgierig geworden naar onze creatieve verpakkingen? Neem contact op en vraag bij ons modellen aan van dit Winter Home. Uiteraard is ook van het opvulmateriaal een monster beschikbaar.