Overzicht Nieuws

Geschenkdozen

Goede geschenkdozen of kerstpakketdozen trekken de aandacht, maken nieuwsgierig, nodigen uit om te dromen van wat erin zit. Dat is de reden dat wij onze klanten graag verrassen met een uitgebreide collectie geschenkverpakkingen, kerstverpakkingen, bodem-dekseldozen, flesdozen én meer. Een assortiment dat elk jaar wordt vernieuwd op basis van de laatste trends en ontwikkelingen in de markt.

Bekijk hier de collectie kerst- en geschenkverpakkingen van dit seizoen.

Het assortiment geschenkdozen

De nieuwe collectie bevat een aantal meer standaard geschenkdozen en een aantal bijzondere geschenkdozen. Een greep uit onze nieuwe collectie:

Special Moments

Deze neutrale geschenkdoos kan het hele jaar door bij verschillende speciale momenten gegeven worden. De doos bevat inspirerende quotes in uiteenlopende lettertypes wat het dessin een speels effect geeft. De vele kleuren en maten waarin de geschenkdoos beschikbaar is zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is.

All I want for Christmas

De typische kerstelementen van deze kerstdoos brengen de ontvanger direct in de kerstsfeer. De doos is beschikbaar in het uitgesproken kerstrood en kerstgroen, maar ook in het zwart voor een meer neutrale uitstraling. De kerstdoos is daarnaast ook nog eens uitstekend te combineren met de verschillende kerstlijnen van Tastemakers.

Escape Box

Deze geschenkdoos is een hele belevenis voor de ontvanger. De doos bevat raadsels en doet denken aan een zogenaamde Escape Room, waarbij men door codes te kraken in kort tijdsbestek moet zien te ontsnappen. De geschenkdoos is in één formaat beschikbaar en is dankzij het neutrale dessin bij verschillende geefmomenten in te zetten.

Mix & Match

Net als in het afgelopen jaar zijn er ook dit jaar weer vijf verschillende deksels ontworpen passend bij de verschillende thema’s van Tastemakers. De paraatdeksels met full colour bedrukking zijn eenvoudig te combineren met een witte of bruine onbedrukte Amerikaanse vouwdoos met handgrepen. De deksels zijn beschikbaar in één formaat (390 x 290 x 50 mm) en de Amerikaanse vouwdozen zijn in drie verschillende hoogtes beschikbaar. Zo zijn deze Mix & Match geschenkdozen passend bij uiteenlopende geschenken en zijn ze na het uitpakken van het geschenk ook te gebruiken als opbergdoos. Hoe duurzaam is dat!

Op onze geschenkverpakkingen pagina vind je meer informatie over de collectie!

Gepersonaliseerde geschenkdozen

Ben je op zoek naar een passende gepersonaliseerde geschenkdoos? Ook dat kan! Wij denken graag met je mee in de ontwikkeling van gepersonaliseerde of volledig op maat gemaakte verpakkingen. Dat kan variëren van een gepersonaliseerd etiket tot een full colour bedrukte kadobox met laminaat en spot-UV.

BVP levert veel meer dan geschenkdozen

Wij leveren niet alleen kerst- en geschenkdozen. Onze verpakkingsoplossingen strekken zich van tape tot het totaalpakket voor verzendverpakkingen, van ontwerp tot leveren, van food tot non-food tot aan promotionele verpakkingen en kerstverpakkingen. Dankzij onze slim georganiseerde logistiek kunnen we snel leveren, standaard en veelgevraagd verpakkingsmateriaal hebben wij op voorraad.

Benieuwd wat wij nog meer voor je kunnen betekenen of heb je een specifieke vraag? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder!

Geschenkverpakking groothandel

Geschenkverpakking groothandel

BVP is een geschenkverpakking groothandel, onder andere. Zoals we hierboven aangeven doen we veel meer dan dat. We zijn totaalleverancier voor verpakkingen. Zowel voor een geschenkverpakking, als een food- en non-food verpakking kun je bij ons aankloppen. Met ruim 60 jaar kennis en ervaring in huis adviseren we je graag.

Geschenkverpakking doos

Op zoek naar een geschenkverpakking doos? Wij bieden een uitgebreide collectie geschenkverpakking dozen. Je kunt de nieuwste collectie geschenkdozen bekijken via de brochure of ontdek het via onze shop.

Bestel je kerstdozen voor 2022 direct in onze webshop!