Overzicht Nieuws

Geschenkdozen

Geschenkdozen zijn bij ons meer dan een verpakking. Wij verrassen u graag met de mogelijkheden van een groot assortiment standaard geschenkdozen, zoals kerstdozen, bodem-deksel dozen, flesdozen en wijnkisten. Daarnaast denken we met u mee voor op maat gemaakte geschenkdozen voor flessen, giftcards, tassen, blikken en nog veel meer. Van ontwerp tot levering.

Neem een kijkje in onze brochure geschenkverpakkingen 2020 voor een ruime keuze aan geschenkdozen en andere geschenkverpakkingen.

‘Standaard’ geschenkdozen

Naast de bekende standaard geschenkdozen hebben wij ook veelgevraagde ‘bijzondere’ geschenkdozen in ons standaard assortiment.

Natural

Duurzaamheid – en dus duurzaam verpakken – is voor ons een vanzelfsprekendheid. Met de keuze voor de Natural geschenkdoos steunt u het goede doel: Trees for All. Deze doos heeft een natuurlijk houtdessin en een subtiel logo van Trees for All. Deze organisatie plant bomen en compenseert CO2- uitstoot. Zo dragen we bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden van de lokale bevolking.

CMPLMNT

Iemand een compliment geven? Dat kan met de een geschenkdoos uit de CMPLMNT-serie. De bedrukking van de doos is een groot compliment voor de ontvanger. Een feestje om te geven en een feestje om te ontvangen! Deze geschenkdoos heeft goudkleurige elementen en is verkrijgbaar in zwart en donkerblauw in een aantal standaard formaten.

Bijzondere (kerst-) geschenkdozen

Wij bieden meer dan ons standaard assortiment (kerst)geschenkverpakkingen. Naast duurzaam en prijsbewust zijn we ook onderscheidend in ons aanbod. Speciaal voor een extra beleving.

Drive Home

De Drive Home geschenkdoos is een sfeervolle kerstdoos waar muziek in zit! De unieke Spotify-code op de doos brengt je naar een speciale ‘Driving Home’ playlist met de meest bekende kerstsongs aller tijden. Zo biedt deze doos een extra dimensie in kerstsfeer. Deze geschenkverpakking is verkrijgbaar in rood en zwart in een aantal standaard formaten.

Special feature

Download de app, scan de deksel van deze bijzondere (kerst-) geschenkdozen en breng de verpakking tot leven! Voor iOS en Android. Leverbaar in verschillende dessins en standaard formaten.

Geschenkdozen met afwijkende formaten

Naast ons standaard assortiment, bieden we dit jaar voor het eerst een assortiment geschenkverpakkingen met afwijkend formaat, speciaal passend voor diverse geschenkartikelen van The Gift.

Gepersonaliseerde geschenkdozen

Bent u op zoek naar een passende gepersonaliseerde geschenkdoos? Wij denken graag mee met de ontwikkeling van gepersonaliseerde of geheel op maat gemaakte verpakkingen. Voor ieder budget zoeken we mogelijkheden voor een passende oplossing. Dat kan variëren van een gepersonaliseerde kerst geschenkverpakking of een Eco-kadobox tot een full colour bedrukte kadobox met laminaat en spot-UV.

Benieuwd naar onze verpakkingen? Bekijk hier ons ruime assortiment.