Overzicht Nieuws

Verpakkingen

Verpakkingen leveren. Daar zijn we goed in! We hebben een ruim assortiment standaard en veelgevraagde verpakkingen op voorraad. Maar we doen meer! We denken ook graag mee voor een custom made verpakking. Dankzij nauwe samenwerking met onze leveranciers kunnen we snel leveren. U kunt bij ons (verpakkingsbedrijf BVP) terecht voor verzendverpakkingen, van food tot non-food, en van promotionele verpakkingen tot aan kerstverpakkingen. Kijk op onze website voor ons ruime assortiment.

Soorten verpakkingen

Een verpakking is meer dan een omhulsel van een product. Goede verpakkingen zijn dan ook een vak apart. Die moet behalve functioneel zijn ook passen bij de inhoud en/of bij uw merk. Het gaat bij ons om de totaaluitstraling: de bedrukking in combinatie met de materiaalkeuze voor de verpakking zorgt voor een gevoel. Dat kan een kartonnen of kunststof verpakking zijn zoals een doos, een draagtas of een sleeve. Bij ons zijn er veel oplossingen mogelijk die zorgen voor een passende uitstraling.

Transportverpakking

Tijdens de reis van afzender tot ontvanger moet de verpakking het product goed beschermen. Naast de verpakking denken we ook mee in het logistieke vraagstuk van u als klant. We verpakken het product zo, dat het goed vervoerbaar is. Door onze jarenlange ervaring weten we waar we het over hebben als het gaat om verpakken en verpakkingsprocessen.

“Vol enthousiasme en gedrevenheid zoek ik naar de beste verpakkingsoplossing. Ik ben pas klaar als u meer dan tevreden bent.”
Job van Vliet

Product verpakkingen

De keuze voor een bepaald product wordt vaak bepaald door wat men voelt en ziet. Een goede productverpakking moet niet alleen communicatieve waarde hebben, maar ook functioneel zijn en passen bij uw merk. U kunt bij ons terecht voor een oneindig aantal mogelijkheden om iets te maken dat bij u past.

Fles verpakkingen

Wij bieden een standaard assortiment flesverpakkingen voor één, twee of drie flessen. Er zijn kartonnen flesdozen met verschillende bedrukkingen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor de traditionele houten wijnkisten en flesverzendverpakkingen.

Actie verpakkingen

Met deze verpakking zet u uw klant aan tot actie. Onze actieverpakkingen zijn kenmerkend door hun signalerende kleur en vorm. Een succesvolle manier om verkoop te stimuleren.

Monster-/sample verpakkingen

Promotiemateriaal in de vorm van een monster of sample is voor ons geen probleem. Of het nu gaat of grote of kleine aantallen, wij hebben voor u de oplossing. Bij kleine aantallen is het mogelijk om deze digitaal te bedrukken zodat de kosten beperkt blijven. Ook daarin denken we graag met u mee.

Op maat gemaakte verpakking

Een verpakking is meer dan een omhulsel voor een product, het gaat om de combinatie, de totaaloplossing, de emotie die u wilt creëren bij uw klanten. De beste keuze voor een verpakking maken is niet altijd eenvoudig. Daarom staat ons team met gedreven verpakkingsspecialisten voor u klaar. Met meer dan 60 jaar ervaring en een flinke dosis enthousiasme adviseren of creëren we graag de verpakking die bij uw producten past. Standaard of volledig custom made.

Wilt u meer lezen over onze toegevoegde waarde? Lees hier wat ons kenmerkt.