Verpakkingsbedrijf BVP levert alle soorten verpakkingen. Met zorg en aandacht gaan we op zoek naar het antwoord op elk verpakkingsvraagstuk. En daarbij doen we minimaal wat u van ons vraagt, maar gaan we ook op zoek naar net dat beetje meer. Waarde toevoegen is waar wij voor gaan. Elke verpakking die wij leveren is daarom ook een logistieke oplossing! Want een goede verpakking zit hem in een goede prijs, maar vooral in de functie; wat moet de verpakking doen?

We willen het geheim van goed verpakken graag met u delen! Op onze website kunt u alle informatie vinden.

Hoe werken wij?

Het assortiment van verpakkingsbedrijf BVP

Bij ons verpakking bedrijf kunt u zowel aankloppen met een idee, als met een directe verpakkingsvraag. Elk jaar bieden we een nieuwe collectie geschenkverpakkingen. Ook kunnen we u voorzien van een breed assortiment food-verpakkingen, verzend-, transport-, monster- en productverpakkingen. Bovendien zijn duurzame en milieuvriendelijke verpakkingen voor ons een vanzelfsprekendheid.

Ons team verpakkingsspecialisten staat voor u klaar om u te voorzien van de beste verpakking voor uw product(en)!

Ons assortiment

Pleun Pieter

Pleun Pieter Goudriaan
"Bij de ontwikkeling van verpakkingsoplossingen staan voor mij samenspel, snelheid en doeltreffendheid centraal!"

(+31) 78 6524 060

"BVP denkt mee en biedt innovatieve oplossingen die direct onze productiviteit verbeteren."

Arthur de Kok - VASCO-fulfilment B.V.

"BVP heeft onze wensen rondom verpakking meer dan waargemaakt. De vindingrijkheid van de adviseur zorgde voor een doordacht en duurzaam eindresultaat. BVP denkt aan elk detail!"

Albert Visser – Capasbed

BVP verpakkingen is één van de grootste verpakkingsbedrijven in Nederland. Slimme logistiek is de basis van ons verpakkingsbedrijf. Veelgevraagde verpakkingen hebben we op voorraad, maar ook voor minder standaard verpakkingen hebben we snelle levertijden. Duurzame samenwerkingen zijn namelijk de basis voor ons familiebedrijf. Sommige relaties bestaan al enkele generaties!

De toegevoegde waarde van BVP