Overzicht Nieuws

Verpakking laten ontwerpen door BVP verpakkingen

Wil je een verpakking laten ontwerpen? Wij voegen graag onze expertise over verpakkingen toe aan jouw wensen.

Het belang van een goed verpakkingsontwerp

Zoals we vaker zeggen: Een verpakking is meer dan een omhulsel. Een goede verpakking valt op, draagt de benodigde informatie juist over en is optimaal voor het transport. Een goede verpakking is een gevoel, de juiste combinatie en een totaaloplossing. Bij elk product onderzoeken we welke verpakking hiervoor de beste én meest duurzame oplossing is.

Daarom checken we altijd of het aangeleverde verpakking ontwerp (verpakking design) past en klopt bij de gekozen verpakking. En waar nodig adviseren we aanpassingen in bijvoorbeeld ontwerp of druktechnieken. Meer dan 60 jaar ervaring in het vak maakt dat we kunnen zeggen dat we kundig advies geven over het beste ontwerp voor de verpakking.

Een verpakkingsontwerp laten maken (eigen verpakking laten maken)

Denk jij erover om een product op de markt te brengen? Of wil je een transportverpakking laten ontwerpen? We hebben alle benodigde expertise om een verpakking te ontwerpen. Klop eens bij ons aan.

Wij adviseren graag in materiaalsoort, afmeting, sluiting, ontwerp en meer.  Samen met een uitgebreid netwerk aan partners kunnen we dit gehele traject begeleiden. Onderschat niet wat een goede verpakking je oplevert!

Van cosmetica verpakking ontwerpen tot aan een etiket laten ontwerpen; BVP staat voor je klaar.

Herontwerp of ontwerp van een verpakking laten aanpassen

Het ontwerpen of aanpassen van een design van een verpakking doen we veelvuldig. Een aantal voorbeelden van verpakkingsontwerpen vind je later in deze blog. We zorgen dat elk verpakkingsontwerp past bij het materiaal, product, uitstraling, over te brengen informatie en/of doel van de verpakking.

Verpakking laten ontwerpen; visualisatie van een verpakkingsontwerp

Het maken van een visualisatie in de vorm van een 3d-ontwerp of juist plano behoort ook tot de mogelijkheden. Zo kun je een indruk krijgen van hoe de verpakking eruit kan gaan zien. Dat kan bijvoorbeeld het ontwerp van de doos zijn, maar ook alleen een logo.
verpakking laten ontwerpen verpakkingsontwerp laten maken

Voorbeelden van een verpakking ontwerp

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een verpakking ontwerp via BVP? Hieronder vind je enkele voorbeelden.

Ontwerp van een srp-verpakking

De srp-verpakking hebben we ontworpen en wordt nog steeds actiematig ingezet in supermarkten in diverse landen. De hele doos bestaat nu uit één stuk karton. Stapelbaar, kantelbaar én representatief. Trots zijn we dus zeker op deze unieke verpakking!

Klik hier om de volledige case te lezen.

Ontwerp van een multifunctionele verpakking met huisstijl

multifunctionele verpakking met huisstijlDe verpakking waarin de producten van Capas worden getransporteerd, is gemakkelijk aan te passen naar een kartonnen draagkoffer. Het handvat maakt de verpakking origineel én functioneel. Doordat het ontwerp verder blanco is en met een sticker eigen gemaakt kan worden, heeft het de kwalitatieve en duurzame uitstraling waar de klant naar op zoek was.

Klik hier om de volledige case te lezen.

 

webshop verpakking

Ontwerp van een aantrekkelijke webshopverpakking

webshopverpakking

Natuurlijk zou je de boodschappen in een willekeurige doos kunnen leveren bij de consument. Maar omdat het (online boodschappen doen) een competitieve markt is, kan juist de verpakking een uitstekend middel zijn om op te vallen tussen de rest.

Dat is wat Van Gelder ook begreep en waar ze om vroegen. We hebben daarom een prachtige full colour verpakking laten maken. En, zoals we begrepen hebben, valt de vormgeving van de verpakking ook bij de klanten in de smaak.

Klik hier om de volledige case te lezen.

Ontwerp van een brievenbusdoosje

 

brievenbusdoos bedrukken of brievenbusdoosje ontwerpen

Tot slot willen we nog wijzen op de mogelijkheid om een brievenbusdoosje te laten ontwerpen. Gezien de trend die wij zien in meerdere ‘geef-momenten’ naast het kerstpakket is deze optie heel aantrekkelijk in prijs en ontwerpmogelijkheden.

De brievenbusdozen zijn uitermate geschikt om platte producten te verzenden. Ze zijn gemakkelijk te voorzien van eigen bedrukking, worden plat geleverd en zijn eenvoudig op te zetten.

Verpakking laten ontwerpen door BVP

Ons team gedreven verpakkingsspecialisten staat voor je klaar met een ruime dosis aan ervaring over een goed verpakking ontwerp. Wij zijn actief in heel Nederland. Neem contact op om te ontdekken wat we voor jou kunnen doen.