BVP staat voor u klaar in heel Nederland. Wij bieden u graag de allerbeste verpakkingen. Ons aanbod is breed, heel breed. Het strekt zich van tape tot het totaalpakket voor verzendverpakkingen, van ontwerp tot leveren, van food tot non-food tot aan promotionele verpakkingen en kerstverpakkingen.

In het kort dus: alle verpakkingen, met snelle levertijden dankzij onze slim georganiseerde logistiek en nauwe samenwerkingen met leveranciers. Ook voor maatwerk verpakkingen bent u bij ons aan het juiste adres. Met ruim 60 jaren ervaring zijn we geen groentje en durven we te stellen dat we weten waar we het over hebben als het gaat om verpakken en verpakkingsprocessen. We kennen de spelers van de markt.

Goed verpakken is een vak apart; dat is wat we geleerd hebben door de jaren heen. Daarom is ons advies aan u: onderschat niet wat u dankzij verpakkingen kunt realiseren.

Meer over BVP

Onze werkgebieden uitgelicht

Verpakkingen Dordrecht

Bent u op zoek naar verpakkingen in de regio Dordrecht? U vindt ons op industriegebied Dordtse Kill 3. Centraal gelegen tussen Brabant en Zuid-Holland vindt u ons.

Verpakkingen Dordrecht verpakkingsbedrijf BVP

Verpakkingen Eindhoven

Bent u op zoek naar verpakkingen in de regio Eindhoven? Wij staan voor u klaar met een team gedreven verpakkingsspecialisten. Het vinden van de beste verpakking voor uw product is niet altijd eenvoudig. Laat ons met u meedenken en wees verbaasd over het resultaat!

 

Verpakkingen Rotterdam

Verpakkingen Breda

Op zoek naar een verpakking groothandel in Breda? Meer doen dan gevraagd, dat is onze standaard. Natuurlijk leveren we de verpakking waar u om vraagt, maar we gaan daarin verder dan dat. We denken mee, adviseren en bieden voordelen in het logistieke proces.

Kortom; bent u op zoek naar een verpakkingsleverancier die met u mee groeit in regio Breda? Neem dan contact met ons op.

 

Verpakkingen Breda - BVP

Verpakkingen Rotterdam

Op zoek naar een groothandel verpakkingsmateriaal in Rotterdam? Op een kleine 30 minuten rijden van Rotterdam vindt u ons gevestigd in Dordrecht.

Wij voorzien uw bedrijf graag van verpakkingen. Voor zowel food- als non-foodverpakkingen hebben wij specialisten in huis.

Verpakkingen Eindhoven - BVP

"BVP heeft onze wensen rondom verpakking meer dan waargemaakt. De vindingrijkheid van de adviseur zorgde voor een doordacht en duurzaam eindresultaat. BVP denkt aan elk detail!"

Albert Visser – Capasbed

Een beetje uitdaging, daar houden we wel van.

BVP

Met deze case hebben we dus een winst in kostenreductie, in leversnelheid, in duurzaamheid én in uitstraling.

Stef Essing

Verpakkingen Veenendaal

Ook voor verpakkingen in Veenendaal zijn wij uw partij. Wij leveren door heel Nederland. Wij streven ernaar vóór de markt uitdenken. Adviseren over de beste duurzame verpakking is voor ons dus vanzelfsprekend.

Een onderscheidende verpakking bedenken voor een nieuw product is waarin we ook graag meedenken. Van custom made tot standaard verpakking; voor verpakkingen Veenendaal zijn wij u graag van dienst.

Verpakkingen Veenendaal - BVP