Overzicht Nieuws

Verpakking bedrukken

Verpakking bedrukken? Ben je op zoek naar een verpakking met een eigen bedrukking? Of wil je een bedrukking op jouw verpakking? BVP is de partner voor allerlei bedrukte verpakkingen. Denk aan verzendverpakkingen bedrukt met eigen huisstijl, bedrukte papieren tassen, geschenkdozen met een eigen logo erop bedrukt of met een gepersonaliseerde boodschap. Maar je kunt ook denken aan bedrukte kartonnen dozen, bedrukte verpakkingstape, enveloppen en verzendzakken.

Bedrukken verpakking (druktechnieken)

Er zijn verschillende druktechnieken als we het hebben over bedrukken verpakking. We adviseren je graag over de mogelijkheden die het meest geschikt zijn voor jouw toepassing. Zoals flexodruk voor grote aantallen en vaak voor 1 tot 3 kleuren. Of ga je voor een full colour bedrukking? Hiervoor wordt vaak offset ingezet als druktechniek of digitale druk. Ook wat betreft de afwerking is er veel mogelijk en kun je een verpakking verschillende looks geven. Zoals een basic of duurzame uitstraling of een luxe hoogwaardige afwerking. Glans of mat of bijvoorbeeld met een spot UV afwerking waarbij je beide combineert.

Zoals je begrijpt is er veel mogelijk in het bedrukken van een verpakking. In alle prijscategorieën, afhankelijk van aantallen, aantal kleuren, het drukoppervlakte, het te bedrukken materiaal en de afwerking. BVP is gespecialiseerd in het bieden van de allerbeste oplossing voor jouw vraag.

Verpakking bedrukt (mogelijkheden)

Een verpakking bedrukt is mogelijk bij elke vraag: Grote aantallen en kleine aantallen, makkelijke of moeilijke verpakkingen. Wil je graag opvallen of alleen een instructie meegeven? Gaat het om een kleine partij of om een doorlopend assortiment? Wil je een volledige all-over bedrukking of een simpele bedrukking op 1 zijde van je verpakking? Wij helpen je graag antwoorden te vinden op bovenstaande vragen en de juiste keuzes te maken als we het hebben over verpakking bedrukken.

Het leveren van bedrukte verpakkingen

BVP levert aan allerlei branches. Foodverpakkingen, horecaverpakkingen, geschenkdozen, displays, cadeauverpakkingen, winkelverpakkingen, maar ook folie, tape, gripzakjes en etiketten. Heb je bedrukte modellen nodig of samples op maat om aan je klanten te laten zien? Ook dat leveren we.