Overzicht Nieuws

Bedrukte tape (met logo) – Productinspiratie

Een speciaal voor uw organisatie bedrukte tape kan uw huisstijl versterken en uw merk een duurzame uitstraling geven. Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van kleur en druktechniek. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Waarom kiezen voor bedrukte tape?

Tape bedrukken is een uitstekende manier om uw pakketten op te laten opvallen tijdens transport, levering en opslag. Het zorgt niet alleen voor een herkenbaar beeld voor klanten, maar het ziet er ook nog eens professioneel en goed verzorgd uit. Hiermee kunt u een onuitwisbare goede eerste indruk achterlaten.

Daarbij wordt bedrukte tape ook ingezet als communicatiemiddel. De tekst op de tape kan er voor zorgen dat de verzenddienst en de ontvanger goed wordt geïnstrueerd. Denk bijvoorbeeld aan teksten als ‘Pas op, breekbaar!’ of ‘Fragiel’.

bedrukte tape

Bedrukte tape

De verpakking wordt veilig gesloten door bedrukte tape 

Het allerbelangrijkste van bedrukte tape is dat de verpakking veilig wordt afgesloten. Het is natuurlijk van groot belang dat de pakketten onbeschadigd aankomen en dus goed worden verpakt. Ons advies is daarom ook om altijd te kiezen voor kwalitatieve tape.

Een bijkomend voordeel is dat de ontvanger direct bij aflevering kan zien of de verpakking tijdens het transport open is geweest , wanneer de tape niet meer goed vastzit op de doos.

Tape bedrukken is vakwerk

Tape bedrukken vereist veel vakmanschap. Denk bijvoorbeeld aan aspecten als personalisering en de zorgvuldige afwerking die nooit over het hoofd mogen worden gezien. De vakmensen van BVP Verpakkingen zetten zich in om het best mogelijke product te leveren.

Met aandacht voor de kleinste details zorgen we ervoor dat de bedrukte verpakkingstape er mooi uitziet en praktisch is. Daarnaast besteden we niet alleen aandacht aan de productie, maar ook aan de service na verkoop.

Bedrukte tape met logo

We hebben het al eerder benadrukt op deze pagina: bedrukte tape met logo kan uw huisstijl versterken en de duurzame uitstraling van uw merk verbeteren. Door een logo toe te voegen aan de tape maakt u uw verpakkingen namelijk herkenbaar en uniek. Bovendien werkt het ook mee om de naamsbekendheid te vergroten.

Verschillende toepassingen vragen om verschillende tape-oplossingen. Bij BVP verpakkingen bent u er van verzekerd dat de bedrukte tape met logo van hoogst mogelijke kwaliteit is. Onze adviseurs voorzien u van een duidelijk advies zodat u de juiste tape gebruikt, voor de juiste toepassing. Wilt u tape bedrukken met logo? Neem contact met ons op.

"<yoastmark

Bedrukte tape in allerlei soorten en maten

Je hebt bedrukte tape in allerlei verschillende soorten en maten. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Bedrukte tape zwart

Zwarte bedrukte tape is één van de populairste kleuren van het moment. BVP Verpakkingen levert deze kleur tape. Er zijn veel verschillende mogelijkheden in de soort zwarte tape. De tapes die wij leveren aan onze klanten zijn over het algemeen altijd waterdicht, duurzaam en plakken en hechten heel goed.

Duct tape bedrukken

Duct tape is een waterdicht en zelfklevend soort tape op textielbasis. Het is ten alle tijden olie- en waterbestendig en geschikt voor (nood)reparaties. Het voordeel aan duct tape is dat het erg praktisch in gebruik is. Zo is de lengterichting enorm sterk, maar is de breedterichting op een eenvoudige manier af te scheuren.

BVP Verpakkingen kan duc tape bedrukken geheel naar wensen van de klant.

Papieren tape laten bedrukken

Wil je papieren tape laten bedrukken? Ook dan kun je terecht bij BVP Verpakkingen. Papier tape is een flexibele tape welke je heel makkelijk kunt afscheuren. Het nadeel aan papiertape is dat het wat minder sterk is dan andere soorten tape. Het is een duurzaam alternatief en wordt het meest verkocht in een witte of bruine variant. De tape is eenvoudig en mooi en heeft een ecologische uitstraling.

papieren tape laten bedrukken

Papieren tape laten bedrukken doe je bij BVP Verpakkingen

Bedrukte tape bestellen? BVP Verpakkingen staat voor u klaar

Wilt u bedrukte tape bestellen? BVP verpakkingen is de partner die u zoekt. Wij zijn een specialist op het gebied van productie en levering van bedrukte tape. Of het nu op een logo gaat, bedrijfsgegevens, afbeeldingen of waarschuwingsteksten: wij staan voor u klaar.

Ik wil graag advies

Van bedrukte tape kleine oplage tot aan een grote oplage

Van een kleine oplage gaat tot een grote oplage, wij bieden verpakkingsoplossingen voor elk probleem. We bieden oplossingen van tape tot aan totaalpakket voor verzendverpakkingen, van ontwerp tot leveren, van food verpakkingen tot non-food tot aan promotionele verpakkingen en kerstverpakkingen.