Overzicht Nieuws

Kerstdozen voor kerstpakketten

Kerstdozen voor kerstpakketten: elk jaar brengen wij een nieuwe collectie op de markt. Graag verrassen wij onze klanten met de mogelijkheden van een groot assortiment standaard verpakkingen (kerstdozen, bodem-dekseldozen, flesdozen, wijnkisten) en met specials, op maat gemaakte (fles-)verpakkingen, giftcard verpakkingen, tassen, blikken, noem maar op.

Het belang van een mooi kerstpakket

Het hele jaar wordt er aan en naar kerst gewerkt. Er zijn maar weinig feesten waarbij sfeerbeleving zo’n grote rol speelt als bij kerst. Wij begrijpen het belang van een geschenk. Daarom besteden we ook zo veel tijd en aandacht aan de verpakking.

Achter elk geschenk zit een gedachte en wij doen er alles aan om de gedachte zo goed mogelijk over te brengen in de verpakking.

Een mooie geschenkverpakking verhoogt de waarde van het geschenk in de beleving van de ontvanger.

Bekijk de collectie kerstdozen voor kerstpakketten in onze shop.

Geschenkverpakkingen worden het hele jaar door geven

We zien een verschuiving naar jaarrond geefmomenten. Bedank het team voor hun (extra) inzet, flexibiliteit en/of het thuiswerken. De neutrale teksten en kleurstellingen van sommige geschenkverpakkingen bieden jaarrond mogelijkheden!

Hoe komt de collectie kerstdozen voor kerstpakketten tot stand?

De ontwikkeling van de collectie geschenkverpakkingen voor kerst duurt zo’n anderhalf jaar en begint dus in de zomer. Trends en ontwikkelingen op het gebied van verpakkingen worden nauwlettend in de gaten gehouden en vertaalt naar moodboard voor de collectie voor kerst volgend jaar. In deze blog vertelt Annamarie over dit proces.

Hoe komt de collectie kerstdozen voor kerstpakketten tot stand?

BVP is totaalleverancier

Ons assortiment is enorm breed en de mogelijkheden eindeloos. We kunnen niet alleen leveren maar ook ontwerpen. Klop bij ons aan voor tape, maar ook voor het totaalpakket voor verzendverpakkingen. Op zoek naar een food-verpakking, een promotionele verpakking of toch die kerstdozen voor kerstpakketten? BVP is u graag van dienst.

Benieuwd naar wat wij nog meer voor je kunnen betekenen? Of heb je een specifieke vraag? Neem contact met ons op.