Overzicht Nieuws

Maak kennis met de mensen achter BVP – foodverpakkingen door Raymond

In de serie ‘Maak kennis met de mensen achter BVP’ stellen we je graag voor aan onze medewerkers. Deze keer: Raymond Griekspoor, over zijn affiniteit met verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor de foodsector.

Raymond wordt door iedereen, inclusief zichzelf, Ray genoemd en zo zullen we hem dan ook noemen. Hij is sinds september 2021 werkzaam bij ons als accountmanager Foodverpakkingen.

Carrière voor BVP

Ray zijn ‘carrière’ in de foodbranche start bij zijn geboorte; als zoon van een poelier. Na zijn militaire dienstperiode gaat hij aan de slag in een logistieke functie. Daarna bekleedt hij diverse functies bij verschillende foodgerelateerde bedrijven, waarvan het meest recent, Schmidt Zeevis. In zijn functie van productiemanager is hij onder andere verantwoordelijk voor de inkoop van verpakkingen. Ook heeft hij een adviserende rol naar klanten in de ontwikkeling van maatwerk foodconcepten.

Blij hier te mogen werken

Met enthousiasme vertelt hij: “Toen ik de vacature voor accountmanager Food voorbij zag komen, besloot ik een sprong in het diepe te wagen. Hoewel Sales nieuw voor me is, denk ik me goed te kunnen identificeren met onze (potentiële) klanten. Dit komt mede door mijn jarenlange ervaring in de foodbranche, met voornamelijk versproducten. Werken aan de relatie en deze optimaal onderhouden vind ik belangrijk en past me goed.

Vanaf het eerste gesprek voelt dit bedrijf anders dan de voorgaande bedrijven waar ik heb gewerkt. De bedrijfsdynamiek is erg prettig. Ook kan ik het waarderen dat men hier hard werkt, maar ook waarde hecht aan privé-tijd. Die balans moet kloppen en dat ervaar ik sterk bij BVP. Ik kijk ernaar uit om verder met en voor BVP klanten nóg beter te ontzorgen en nieuwe klanten kennis te laten maken met ons.”

Benieuwd naar meer mensen achter BVP? Lees dan hier het verhaal van Job over Promotionele verpakkingen.