Overzicht Nieuws

Maak kennis met onze afdeling Support door Johan

In de serie, maak kennis met de mensen achter BVP, stellen we je voor aan onze medewerkers via een product of dienst wat symbool staat voor hen én voor BVP. Bij Johan is dat IT en digitalisering.

Johan is de bedenker én uitvoerder van het grootste gedeelte van onze interne digitalisering. Op het moment van schrijven is Johan net weer ‘boven water’ na weken van ondergedoken zijn in een project om de traceerbaarheid van onze producten te vergroten. De verdere digitalisering van ons magazijn, die met dit project gepaard ging, heeft ook diverse interne voordelen. Zo werken we efficiënter en hebben we een nog betere controle over ons logistieke proces.

Het zesde personeelslid van BVP

Johan werkt sinds september 1999 bij BVP, toen als het zesde personeelslid van BVP. Hij is begonnen op de inkoop-/verkoopafdeling. In de jaren die volgden groeide BVP, en hierdoor ook de behoefte aan structuur. Omdat Johan een interesse heeft voor procesverbeteringen i.c.m. met IT, heeft hij de taak op zich genomen om het locatiebeheer van onze producten te digitaliseren. Daarna volgde nog een IT-project, toen nog één. In 2009 werd ons huidige pand opgeleverd en werd digitalisering een steeds groter onderdeel van zijn werkzaamheden. Ondertussen bleef hij wel actief op de sales-afdeling.

Van sales naar support; de mogelijkheden bij BVP

In 2017 heeft hij een volledige overstap gemaakt naar supportwerkzaamheden, zoals we dat hier noemen, en mag hij zichzelf ‘teamleider Staff & Support’ noemen. Daarbij is hij ook verantwoordelijk voor het kwaliteitsmanagement, facilitaire zaken en gegevensbeheer. Het dagelijkse klantencontact mist hij in deze rol wel. Op de verkoopafdeling heb je dagelijks klantcontact, terwijl je bij support vooral ‘achter de schermen’ bezig bent.

Vrijheid in werkzaamheden

Johan vindt het werken bij BVP ontzettend fijn. Niet alleen vanwege het hechte team en de positieve sfeer, maar ook door de vrijheid die hij krijgt om zijn werkzaamheden uit te voeren zoals hij denkt dat het goed is. En de voortdurende uitdaging om zich te blijven ontwikkelen.

Meer weten over werken bij BVP? Lees hier het verhaal van Jochem, werkzaam op de afdeling Sales.