Overzicht Nieuws

Maak kennis met de mensen achter BVP – certificatenbeheer door Eline

Maak kennis met Eline Ebbers via ons certificatenbeheer. In de serie ‘Maak kennis met de mensen achter BVP’ stellen we je graag voor aan onze medewerkers. Deze keer: Eline Ebbers.

Certificatenbeheer als onderdeel van excellente dienstverlening

We zijn voortdurend bezig om onze dienstverlening te verbeteren. Verpakkingen leveren we namelijk niet zomaar; we focussen ons op de dienstverlening daaromheen. Eline is sinds 1 september aan ‘de club’ toegevoegd. Zij is 2 dagen per week te vinden achter de receptie. Naast dat zij de telefoon aanneemt en andere receptie-werkzaamheden uitvoert, draagt zij bij aan ons certificatenbeheer voor primaire foodverpakkingen. Voor deze primaire verpakkingen (verpakkingen die primair met voedsel in aanraking komen) is het van belang om te weten of deze verpakking aan de gestelde normen voldoet. Wij maken namelijk gebruik van een geavanceerd registratiesysteem om te voorzien in o.a. compliance- en migratieverklaringen. Onze klanten kunnen de documenten inzien op onze webportal. Hiermee voorkomen we dat elke van onze klanten hun eigen database hierin moet opbouwen én bijhouden.

Van schoonheidsspecialiste naar receptioniste

Na jarenlang als schoonheidsspecialiste gewerkt te hebben, vond Eline het tijd voor iets anders. “Werken als schoonheidsspecialiste betekende dat ik vooral ‘s avonds moest werken. Dat is niet handig met een jong gezin. Mirjam Vonk is al mijn vriendin sinds de basisschool en toen ik haar over eventueel ander werk sprak, heeft zij voorgesteld om eens bij BVP te kijken. En hier ben ik dan! En ik ben helemaal blij met dit werk.”

 

Meer lezen over onze producten of over het werken bij BVP? Lees dan hier over ‘verbinder’ Eddo. Benieuwd naar hoe klanten onze dienstverlening ervaren? Lees dan hier de klantcase van Cell Signaling Technology.