Overzicht Nieuws

Wat doet de kerstafdeling op dit moment?

Terwijl het buiten warm is en de zon schijnt zijn we bij BVP druk bezig met echt mooie verpakkingsconcepten voor kerst. We horen u denken. Kerst? In augustus? Maar dat is eigenlijk heel logisch. En omdat wij het zo logisch vinden, vertellen we graag waar de BVP’ers mee bezig zijn die zich bezighouden met kerstgeschenken. Want eigenlijk zijn wij het hele jaar druk met de kerst. In het voorjaar focussen wij ons op de Kerstbeurs in Rosmalen, in de tijd erna zijn we bezig met het uitmonsteren, we bespreken de samples die we ontwikkelen en rond mei en juni voeren we uiteenlopende gesprekken met onze relaties. En zo werken we langzaamaan naar de leukste dagen van het jaar toe.

Een mooie kerstverpakking wil je uitpakken

Maar waar zijn we dan nu mee bezig, nu eigenlijk nog niemand aan kerst moet denken? We kijken graag om ons heen. Een kerstpakket is iets dat je echt met plezier wil uitpakken. Het moet een verpakking zijn die er niet alleen leuk uitziet, hij moet je echt warm van binnen laten voelen. Niet eens zozeer door de producten die in de verpakking zitten, maar ook gewoon omdat je iets in je handen krijgt waar je blij van wordt. Daar worden wij namelijk zelf ook blij van. En om dat te realiseren, zoeken we continu naar de beste producten. Wat voor design krijgt de verpakking? Welke trends volgen we en welke trends verzinnen we zelf?

kerstafdeling

Een uniek kerstgeschenk met een unieke kerstverpakking

Misschien zoekt u een unieke verpakking? We durven best te stellen dat we juist daar super goed in zijn. En onze mogelijkheden blijven groeien, want we zitten bovenop de nieuwste ontwikkelingen. We kennen de verpakkingsmarkt door en door en zetten nieuwe ontwikkelingen ook graag in! Wellicht heeft u zelf al een idee, of kriebelt er iets? We gaan er graag mee aan de slag, want dat vinden we gewoon heel erg leuk. En gelooft u ons als we zeggen dat u samenwerken met BVP gewoon moet ervaren. We zijn namelijk heel goed in luisteren. Hoe uitdagender uw vragen en wensen, hoe leuker wij het vinden. Wij zeggen ook niet voor niets: standaard is goed, maar de wens voor een onderscheidend concept is nog beter. We laten u graag zien hoe uw wensen nog specifieker, of juist nog leuker kunnen worden gerealiseerd, omdat we die kennis in huis hebben en die graag met u delen. Er kan vaak nog veel meer dan u denkt.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een echt onderscheidende kerstverpakking? Neem gerust contact op om met ons te brainstormen, dat vinden we gezellig!