Overzicht Nieuws

Verzendetiketten- productaanbod van BVP Verpakkingen

Verzendetiketten zijn er in vele soorten en maten. De toepassing en de drager, de printer, bepalen welk etiket je nodig hebt. Zo bieden wij etiketten, welke veel gebruikt worden bij verzending door de bekende pakketdiensten (zoals bijvoorbeeld verzendetiketten postnl).

Wat zijn verzendetiketten precies?

Verzendetiketten geven een omschrijving aan een object of product. Dit is vaak een beschrijving of bestemming, maar kunnen ook een prijsaanduiding zijn van het object of de inhoud. Het verschil tussen een verzendlabel en een etiket is dat een label aan een product of verpakking wordt gehangen en dat een etiket daarop wordt geplakt.

Voorbeeld van verzendetiketten

Verschillende soorten etiketten

Er zijn veel verschillende soorten etiketten. In veel gevallen is een etiket gemaakt van kunststof of papier. Denk hier bijvoorbeeld aan:

Een adresetiket

Een adresetiket is om de bestemming en vaak ook de afzender te vermelden, om vervolgens te plakken op een adresdrager. Dit kan bijvoorbeeld een doos of enveloppe zijn.

Zelfklevend kunststof of papieren etiketten

Dit zijn etiketten die geplakt kunnen worden op de verpakking van een product. Dit om het product te beschrijven.

Verzendetiketten printen

Post of pakketten verzendklaar maken kan gemakkelijk en snel door etiketten zelf te printen. Zo heb je verschillende etiketvellen die je gemakkelijk zelf kunt printen. Dit kan met gratis en gebruiksvriendelijke software zoals bijvoorbeeld Word. Enorm praktisch voor het verzenden van enveloppen, verzenddozen en ander verpakkingsmateriaal.

Waarschuwingsetiketten zijn vaak van belang

Vooral in de e-commerce en webshop branche zijn deze verzendlabels- en etiketten onmisbaar. Om goederen te verzenden die extra zorg of aandacht nodig hebben tijdens het verzendproces, is het gebruik van waarschuwingsetiketten van belang.

Wat zijn waarschuwingsetiketten (waarschuwingsetiketten betekenis)?

Waarschuwingsetiketten worden gemaakt om ervoor te zorgen dat verpakkingen goed opvallen tijdens de verzending van een pakket. Zo weten de mensen tijdens transport dat ze extra voorzichtig moeten zijn met de zending. Dit kan zijn als er er bijvoorbeeld breekbare spullen inzitten. Of wanneer producten niet verkeerd om in de doos mogen zitten.

waarschuwingsetiketten betekenis

Voorbeelden van waarschuwingsetiketten

Verzendetiketten kopen?

Dan ben je bij BVP verpakkingen op het juiste adres. Ook als je op zoek bent naar een ander etiket of advies wilt kunt u contact met ons opnemen.