Overzicht Nieuws

Productaanbod – palletwikkelaar

Productaanbod // Als het wikkelen van pallets regelmatig in grote oplages voorkomt, dan adviseren we je om te onderzoeken of de aanschaf van een palletwikkelaar interessant is. Wist je dat de aanschaf van verpakkingsmachines ook mogelijk is via ons?

Palletwikkelaar via BVP

Wij adviseren je graag over de meest geschikte palletwikkelmachine voor jouw bedrijf. Naast een adviesrol kun je ook service, onderhoud en storingsdienst via ons laten lopen. Wij hebben een samenwerking met Contimeta, een leverancier van o.a. palletwikkelaars. Deze machines zijn modulair uit te breiden met bijvoorbeeld een (verlengde) oprijplaat en fotocel. Bovendien onderscheiden ze zich op de markt door hun gebruiksvriendelijkheid en een oerdegelijke constructie die jarenlang mee gaat.

Advies over palletwikkelmachines en/of folies

Wil je laten onderzoeken of een palletwikkelaar voor jouw bedrijf interessant is? Onze kennis en kunde gaat bovendien verder dan de machines; ook over wikkelfolies denken we graag mee. Jochem staat je graag met raad en daad terzijde. Neem vandaag nog contact met hem op via 078 652 4060.