De relatie centraal
Hoewel we als bedrijf volop ontwikkelen en steeds voor de markt uit denken, is er in de achterliggende jaren ook iets onveranderd gebleven: de relatie met de klanten. Daar herkent u ons aan. We zijn geen ‘hit & run’ leverancier, maar willen bewust waarde toevoegen aan het proces van onze opdrachtgevers. Elke verpakking die we leveren is daardoor óók een logistieke oplossing.

 

 

Bijna 60 jaar ervaring
BVP is opgericht in de jaren ’60 van de vorige eeuw. In eerste instantie leverden we alleen aan de AGF-sector, maar al gauw groeide onze klantenkring. Inmiddels leveren we aan tal van bedrijven, zowel food als non-food.

In de bijna zestig jaren die we bestaan hebben we ons steeds grondig verdiept in het logistieke vraagstuk van elke klant. Vandaar dat we in ons familiebedrijf weten waar we het over hebben als het gaat om verpakken en verpakkingsprocessen. We zijn meegegroeid met onze klanten, of hebben hen zelfs geholpen groei of betere winstmarges te realiseren. Door verpakken nooit te onderschatten, maar altijd te zien als businesscase; als cruciaal onderdeel van de bedrijfsvoering, waar meer uit te halen valt. Daarom is ons advies aan u: onderschat niet wat u dankzij verpakking kunt realiseren. Wij komen u graag laten zien hóe. Zullen we een afspraak maken?

Innovatief
BVP groeit. Dankzij onze aanpak kiezen steeds meer opdrachtgevers voor ons. Daardoor is ons pand recent uitgebreid. We hebben onze logistiek nog efficiënter gemaakt, zodat we u als klant optimaal kunnen bedienen en houden ons voortdurend bezig met duurzame innovaties.

Bent u inmiddels nieuwsgierig geworden naar ons? Wij zijn het naar u. Wat ons betreft plannen we een afspraak om kennis te maken. We kunnen ongetwijfeld veel voor u betekenen.