Overzicht Nieuws

Milieuvriendelijk verzenden – duurzame alternatieven

Verstuurt jouw bedrijf bestellingen in kartonnen dozen, dan adviseren we je om gebruik te maken van papieren tape & papieren paklijstenveloppen. Zo bestaat de gehele verpakking uit monomateriaal (volledig van papier) en kan het na gebruik in één keer door naar de afvalstroom van oud papier. Efficiënt én milieuvriendelijk. Bovendien is het prijsverschil met de kunststof alternatieven verwaarloosbaar; zeker met oog op de duurzame winst die je maakt!

Duurzame alternatieven

In de categorie ‘duurzame alternatieven’ brengen wij een milieuvriendelijk(er) alternatief van een verpakkingsproduct onder de aandacht. Daarbij willen we opmerken dat het meest duurzame alternatief per product verschillend is. Zo is onder andere de toepassing en het benodigde aantal van belang om een goed advies op maat te kunnen geven.

Advies over duurzame alternatieven

Wil je advies over een duurzaam / milieuvriendelijk alternatief voor jouw verpakking of aanverwant product, dan adviseren onze verpakkingsspecialisten je graag! Zij zijn elke werkdag bereikbaar via 078 652 4060.