Overzicht Nieuws

Maak kennis met de mensen achter BVP – Thomas Pos

In de serie, maak kennis met de mensen achter BVP, stellen we je graag voor aan onze medewerkers. Dit kan zijn omdat ze net bij ons in dienst zijn, maar we geven graag ook wat meer beeld bij de mensen die voor onze relaties aan de slag gaan. Lees hier alles over Thomas Pos. Thomas werkt sinds juli 2015 bij BVP. Tegenwoordig als accountmanager buitendienst voor de afdeling Food.

Ontwikkelmogelijkheden bij BVP

Thomas is in juli 2015 aan de familie van BVP toegevoegd. Hij noemt bewust het woord familie, want dat is hoe het team van BVP voor hem voelt. Thomas was toe aan een nieuwe uitdaging en via via ging hij hier aan de slag als commercieel medewerker binnendienst. Naar verloop van tijd is daaraan de rol van teamleider voor de afdeling Food toegevoegd. Sinds enkele maanden is hij van de binnendienst naar de buitendienst gegaan en dat bevalt hem meer dan prima. De ontwikkeling die hij heeft doorgemaakt bij BVP is volgens hem kenmerkend voor het bedrijf. “Je krijgt hier veel kansen als je dat wilt. Kansen om persoonlijk maar ook in functies te ontwikkelen”. Doordat hij van nature leergierig is, is hij constant op zoek naar manieren om zijn kennis te verrijken. “Wij hebben het al vaker geroepen, de hele wereld roept er dingen over, maar het is nu eenmaal een feit dát er dingen gaan veranderen op het gebied van verpakkingen. Duurzaamheid is en blijft een belangrijk ding. Ik hou de hele communicatie rondom dit onderwerp goed in de gaten. Waar mogelijk proberen we hier toekomstgerichte standpunten in te nemen als BVP.”

Accountmanager buitendienst én teamleider Food

Thomas is van nature leergierig. Hij geniet van zijn functie als accountmanager buitendienst waar hij door zijn kennis een klant kan adviseren en helpen. Als hij een vraag om een offerte of over een product heeft gekregen, bereidt hij het antwoord voor en draagt hij het daarna over aan de binnendienst. In zijn rol als teamleider ondersteunt hij het team met zijn kennis.

BVP voelt als een familie

Zoals eerder gezegd voelt het team van BVP als een familie. “Denk daarbij niet dat we de hele dag maar gezellig zitten te praten. Nee hoor. Wat ik bedoel is dat we samen hetzelfde doel hebben. We werken allemaal hard voor onze klanten en elkaar en zijn we heel betrokken op elkaar. Daarbij is de organisatie van BVP heel vlak. Weinig managementlagen.” Thomas is een trotse BVP’er, zo sluit hij af.