Overzicht Nieuws

Maak kennis met de mensen achter BVP
– Stefan van Vliet

We geven graag het woord aan onze BVP’ers! Soms omdat ze net bij ons werken, een andere keer omdat we graag laten zien wie er bij BVP voor u aan de slag gaat. Lees hier alles over Stefan van Vliet. Stefan werkt sinds juni 2018 bij BVP als medewerker logistiek.

Waar ben je dagelijks mee bezig?

“Naast mijn studie mbo logistiek supervisor ben ik hier nu werkzaam op de afdeling expeditie. We beheren de voorraden van onze relaties en picken de orders die bij ons binnenkomen. We werken met een roulatiesysteem, dus ik werk elke week ergens anders. Zo verzamel ik de ene week crossdock orders, de andere week ben ik verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens. Het is in ieder geval gezellig met mijn collega’s van de expeditie. We zijn met elkaar elke dag weer lekker bezig, daar heb ik echt plezier in!”

Wat doe je graag naast je werk?

“Ik ben een echte sportliefhebber. Ik speel zelf voetbal, maar kijk er ook erg graag naar. Je zult mij dus vooral na werktijd bezig zien met sport. Maar ik zit ook dagelijks aan de studie, zodat ik die hopelijk zo snel mogelijk kan afronden!”

Hoe ervaar je werken bij BVP

“Ik heb het goed naar mijn zin hier! Je mag hier echt veel leren door te doen en juist dat vind ik prettig. Als je een fout maakt wordt daar altijd heel realistisch en zonder problemen naar gekeken. Je hoort hier eerder: “ach joh, dat kan gebeuren” dan dat er iemand boos op je afkomt. Wel zorgen we ervoor dat zo’n fout niet nog een keer gemaakt wordt. We leren er samen van. Iedereen is positief, er wordt veel gelachen en keihard gewerkt. En dat is ook belangrijk, je moet met plezier naar je werk gaan! Het belangrijkste vind ik dat ik mijn werk goed doe en dat het gezellig is. Je hebt hier niet het gevoel dat er op je vingers wordt gekeken, waardoor je lekker je werk kunt doen. Ik ben nog steeds aan het leren, maar omdat dat hier zo goed kan, ontwikkel je je ook heel snel. Het voelt hier als een warm bad en dat is echt prettig als je met een nieuwe baan begint.”