Overzicht Nieuws

(Kerst)geschenkdozen 2018

Het is eindelijk zover: met gepaste trots presenteren wij ons nieuwe assortiment (kerst)geschenkdozen voor seizoen 2018!

Het aanbod is divers; voor ieder wat wils en breed inzetbaar. Onze ’Bedankt’ serie heeft een strakke eenvoudige uitvoering, maar is daardoor niet minder elegant. De ‘Sparkles’ doos is een echte kerstdoos; warm, sfeervol en sprankelend. De ‘Christmas Time’ heeft een trendy kerstdessin in rood en grijsgroen en sluit één op één aan op het gelijknamige thema van Tastemakers. Zie vooral het kleinste formaat doosje niet over het hoofd; deze S120 is voor de kleinste pakketjes zeer geschikt en oogt erg pittig! Tot slot, nieuw in ons assortiment, de ‘Herman, Passie voor goed en lekker eten’ doos. Deze full colour gedrukte doos is speciaal ontwikkeld aanvullend bij de exclusieve productenserie van Herman den Blijker in samenwerking met Tastemakers en Kapimex.

Naast deze nieuwe dessins kunt u ook dít jaar bij ons terecht voor de bekende Botanic – Gift in a Box, de Fair&Share bodem-dekseldoos en de BlockBox.

Bekijk onze brochure hier! Voor meer informatie kunt u terecht bij Job of Annamarie!