Overzicht Nieuws

Wij zijn een groene leverancier

Bij BVP doen we iedere dag ons best om ons te verdiepen in de business van onze klanten. Ons doel? Een onderscheidend verpakkingsconcept aanbieden! Voor ons is het belangrijk om goed inzicht te hebben in het totale verpakkingsproces, maar dat is niet voldoende. Eén van de elementen die niet direct tot dit proces behoren, maar wij (en u vast ook…) belangrijk vinden is het element ‘duurzaamheid’.

En als wij zeggen dat we dit belangrijk vinden, dan vinden wij dat we daar zelf in voorop moeten gaan. Eén van de doelstellingen die wij voor dit jaar geformuleerd hadden was het maximaal gebruik maken van duurzame energie. Maar dan ook echt duurzaam…

We hebben de daad bij het woord gevoegd zoals dat eigenlijk ook wel past bij de daadkracht van BVP. Sinds mei liggen er maar liefst 160 gloednieuwe zonnepanelen op het dak van ons nieuwe pand. Hiermee kunnen we onze totale capaciteitsbehoefte zelf opwekken. En als de zon een keer niet schijnt en we een beroep moeten doen op onze energieleverancier, dan hebben we met hen afgesproken dat de energie die zij leveren ook echt duurzaam is. Dit betekent stroom die opgewekt wordt uit windmolens en waterkrachtcentrales. Wij geloven er namelijk in dat niet alleen de verpakking zoveel mogelijk duurzaam moet zijn, maar ook het proces. En voor ons geldt: we doen het niet alleen om dat het moet, maar omdat we het gewoon belangrijk vinden. En ook een klein beetje omdat het mooie plaatjes oplevert vanuit de lucht.

Lees ook meer over BVP en duurzaamheid.

BVP Zonnepanelen

BVP Zonnenpanelen_3