Overzicht Nieuws

De Papercooler verovert de 11e plek in de KVK Innovatie Top 100

Tijdens een inspirerend event in DeFabrique is de definitieve ranking van de KVK Innovatie Top 100 gepresenteerd. Een panel van innovatie-experts beoordeelde de vernieuwende ideeën onder andere op de impact op de branche en samenleving, originaliteit en groeipotentie.

Dubbel duurzaam
De Papercooler is een duurzaam alternatief voor de traditionele koelverzendbox van piepschuim of tempex. En niet alleen het product zelf is duurzaam. Ook de assemblage bij Qudoos Packaging BV door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt maakt de Papercooler een winnaar.

De Papercooler heeft in de volledige KVK Innovatie Top 100 de 11e plek bemachtigd. En dat uit een totaal van meer dan 300 aanmeldingen! Tof om te zien hoe ook andere bedrijven in Nederland zich inzetten voor innovatief en duurzaam ondernemen.

Interview vakblad Logistiek
De Papercooler had niet alleen succes in de KVK Innovatie Top 100, maar bezorgde ons ook een mooie publicatie in vakblad Logistiek. In dit interview lees je hoe wij samen met Qudoos tot deze duurzame én sociaal-maatschappelijk verantwoorde verpakking zijn gekomen. Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact op.

Doorpakken
We zijn ontzettend blij met het resultaat dat de Papercooler boekte bij de KVK én het mooie interview met Logistiek. Wij blijven ons onverstoorbaar inzetten voor een positieve impact op mens en milieu!