De klant: Cor Jansen, CoCuisine
De vraag: Een verpakking voor de biologische maaltijden van KOOC

Je hoeft BVP maar weinig uit te leggen. Je merkt aan alles dat ze veel ervaring hebben.

Cor Jansen is directeur bij CoCuisine. “We wilden een eigen merk, KOOC, starten met allemaal biologische maaltijden. Denk aan veganistische chili met pompoen, wilde zalm met rode rijst, etc. Daar wilden we natuurlijk ook een passende verpakking bij hebben. Belangrijke eisen: premium uitstraling, laten zien dat het biologisch is en onderscheidend ten opzichte van gewone supermarkt-maaltijden.

Stijlvolle en 100% recyclebare verpakking

Toen hebben we BVP ingeschakeld. Daar werken we al drie jaar mee samen. Na een brainstormsessie zijn we uitgekomen op een aluminium schaal met een zwart gelakte buitenkant. Stijlvol en 100% recyclebaar. Bovendien komen de groenten in de maaltijden er goed in uit.

Veel ervaring in de food

Je merkt aan alles dat BVP veel ervaring in de food heeft, ook op industrieniveau. Ze snappen hoe onze klanten denken en wat onze klanten belangrijk vinden. Dus ze begrijpen exact wat ‘onderscheidend vermogen’ inhoudt en ze letten scherp op de houdbaarheid. Dat hoef je BVP allemaal niet uit te leggen.

Flexibel en snel

Voor ons is de samenwerking met BVP echt relevant, onder meer vanwege hun brede assortiment. Dat is ‘one-stop-shopping’ en scheelt tijd. En ze zijn flexibel. Als wij onverwachts uit onze voorraad lopen, kunnen zij razendsnel leveren. Het is helder geregeld. Dit is wat er kan, dit is wat het kost en daar houden ze zich aan. Je hoeft niet eindeloos te onderhandelen over de prijs, want je krijgt gewoon meteen de juiste prijs.”

Meer lezen over wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees hier de case over de kartonnen draagkoffer.