De klant: Arjan de Knegt, De Knegt & Leeflang relatiegeschenken
De vraag: We zoeken een geschenkverpakkingsperfectionist

Ik merk dat we over en weer meedenken en elkaar inspireren.

Als er íemand perfectionistisch is wanneer het gaat om verpakkingen, dan is het Arjan de Knegt, partner bij De Knegt & Leeflang: “Dat  kan ook niet anders als professional in de branche van relatiegeschenken en kerstpakketten! Vaak is een verpakking bedoeld om iets goed te bewaren of te beschermen, maar in ons vak is het een wezenlijk onderdeel van het cadeau. Het plezier begint bij de eerste indruk. Met de verpakking maak je het verschil. Daar denken BVP en wij hetzelfde over.”

De verpakking moet passen bij het cadeau

“In onze visie moet een verpakking echt passen bij het cadeau en de identiteit van het bedrijf dat het cadeau geeft. Het is een communicatiemiddel.  Vaak komen er ook bedrukkingen bij kijken en andere huisstijl-elementen. Het luistert heel nauw. Dat perfectionisme, dat hebben ze bij BVP ook. Een voorbeeldje? Vorig jaar hebben we voor een ziekenhuis als kerstgeschenk een groot pakket ontwikkeld: een koekenpan en een heerlijk risottorecept. Daar hebben we een kartonnen draagkoffer bij bedacht, omdat veel medewerkers met het OV reizen. Zo’n koffer is een mooie uitdaging.”

Inspiratie en synergie

“Bij BVP leven ze zich heel goed in zo’n situatie in. Ze kwamen zelfs met het idee om de handgreep iets naar achteren te plaatsen, zodat de koffer niet scheef gaat hangen tijdens het dragen. Dat geschenk is heel goed ontvangen bij de medewerkers, die waren er echt enorm blij mee! Als BVP en wij onze kennis combineren en samen ergens energie in steken, dan creëren we de mooiste dingen. Zij denken met ons mee, wij met hen. We inspireren elkaar, er ontstaat synergie. Ik kan écht genieten van de samenwerking.”

Meer lezen over wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees hier de case over een complete verpakkingslijn.