De klant: Albert Visser, Capasbed
De vraag: Een kwalitatieve, presentabele verpakking met huisstijl

Een kwalitatieve en duurzame uitstraling

“Voor het verzenden van onze kussens en beddengoed waren we op zoek naar een verpakking. Een willekeurige verzenddoos past niet bij wie wij zijn. Ook wilden we graag een mooi doosje om achter te laten bij de klant nadat we een bed geplaatst hebben. De voorwaarden voor de nieuwe verpakkingen waren:
● een kwalitatieve uitstraling
● van duurzaam materiaal

Afstem op afstand

Eddo was de accountmanager die Albert adviseerde over de beste oplossing voor zijn vraag. Hij vertelt: “Het verhaal van Capasbed sprak enorm aan doordat ze 100% natuurlijke en mooie producten leveren. Hierbij horen dan ook verpakkingen die daarbij aansluiten; mooi en van natuurlijke materialen. De eerste actie was om het plastic tape te vervangen voor een papieren alternatief inclusief bedrukking. Ook papieren labels met logo werden gemaakt. De volgende stap was om op maat gemaakte dozen te ontwikkelen voor hoeslakens en kussens. Er is gekozen voor een neutrale kartonnen verpakking. Deze verpakkingen zijn voorzien van een los handvat zodat deze als koffer gebruikt kunnen worden én als verzendverpakking. Door de bedrukte stickers worden de neutrale koffers eigen gemaakt. Als laatste hebben we een presentatiedoos ontwikkeld die afgegeven wordt zodra mensen een bed krijgen geleverd. Qua uitstraling ligt deze doos in lijn met de grotere verpakking.”

Het verhaal van Capasbed sprak enorm aan doordat ze 100% natuurlijke en mooie producten leveren. Hierbij horen dan ook verpakkingen die daarbij aansluiten; mooi en van natuurlijke materialen.

Het eindresultaat klopt!

Albert: “De kartonnen koffertjes passen helemaal bij de uitstraling van Capasbed. Het handvat maakt de verpakking origineel én functioneel. Doordat het ontwerp verder blanco is en met een sticker eigen gemaakt kan worden, heeft het de kwalitatieve en duurzame uitstraling waar ik naar op zoek was. Eddo heeft daar uitstekend bij geholpen. Zijn advies, de afhandeling tijdens het proces en het eindresultaat; uitstekend!”

Meer lezen over wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees hier de case over een handzame en representatieve bewaar- en presentatiebox.