De klant: Björn van Uijtert, Van Heek Medical
De verpakking: Een handzame en representatieve bewaar- en presentatiebox

Een handzame en representatieve bewaar- en presentatiebox

Björn: “BVP levert al jaren naar tevredenheid diverse verzendverpakkingen. Omdat we hen door de tijd heen hebben leren kennen als een echte samenwerkingspartner, klopten we ook voor deze opdracht bij hen aan. We hebben een bewaarbox bedacht specifiek voor huisartsen met alle basisartikelen om directe wondbehandelingen uit te voeren. De verschillende voorwaarden voor de verpakking waren:

  • moet meerdere keren geopend en gesloten kunnen worden, zonder kwaliteit te verliezen;
  • een mooie, kwalitatieve uitstraling;
  • dubbelzijdige full-colour bedrukking, omdat de binnenkant van de klep informatie over het product bevat.”

Een echt partnership

“Ook in deze case hebben we in BVP een echte samenwerkingspartner gezien. Ze zorgden niet alleen voor een verpakking die voldoet aan alle voorwaarden, maar dachten ook proactief mee. Zo adviseerde Eddo om gebruik te maken van een greepje in de klep van de verpakking, zodat het openen makkelijker gemaakt zou worden. Verder heeft de doos een Zweedse bodem en kan daardoor gemakkelijk en snel opgezet worden. Bovendien heeft dit type verpakking geen tape nodig. Gedurende het hele ontwikkelproces blijft BVP goed het totaalplaatje in de gaten houden. Ze helpen bijvoorbeeld ook als het gaat om een correcte aanlevering van het artwork aan de drukker en dubbelchecken de bedrukking. Ze denken mee in elke stap. BVP klopt gewoon; goede kwaliteit voor een eerlijke prijs.”

Ook in deze case hebben we in BVP een echte samenwerkingspartner gezien. Ze zorgden niet alleen voor een verpakking die voldoet aan alle voorwaarden, maar dachten ook proactief mee.

Assortimentsuitbreiding

Eddo: “Bij Van Heek leveren we al jaren een breed productengamma voor hun logistieke operatie. De verbreding van het assortiment, met in dit geval een promotionele verpakking, is dan natuurlijk erg leuk en interessant om te doen. Het is een mooi voorbeeld van de diversiteit aan diensten die BVP biedt voor meerdere segmenten, ook bínnen hetzelfde bedrijf. Zo passen onze oplossingen in elke businesscase. Ook als het gaat om kleine oplages.”

Meer lezen over wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees hier de case over de kwalitatieve, presentabele verpakking met huisstijl.