De klant: Corine Asselbergs van Giraffe Coffee Roasters
De vraag: Een bedrukte verzendverpakking

“Wij zijn heel kritisch als het gaat om onze partners. Dat moet ook wel, want wij leveren namelijk ‘specialty coffees’. Dit zijn koffies van het hoogste niveau. Zorgvuldig selecteren wij de koffiesoorten die wij bijzonder vinden en branden deze volgens onze eigen smaakprofielen in eigen branderij, zodat we de kwaliteit tijdens het hele proces kunnen garanderen.”

Advies over de beste verpakking

In samenwerking hebben we de doos, waarin de zakken koffie vervoerd worden, geselecteerd en ontworpen. Voor de ontvanger lijkt dat wellicht een willekeurige, gewone, kartonnen doos. Net als over de rest van hun producten en proces is er echter goed over nagedacht. Corine: “Jochem heeft echt meegedacht. Wij hadden verschillende ideeën over hoe onze doos uitgewerkt zou moeten worden. Jochem gaf goed onderbouwd advies over efficiëntie, transport, grootte, kosten, materiaalsoort, enz. Zo konden we uiteindelijk weloverwogen onze beslissing nemen. Super fijn!”

“Bij BVP herkenden we dezelfde passie voor verpakkingen als die wij hebben voor onze koffies.”

Oplossingsgerichtheid werken

Nadat de eerste batch goed aan onze verwachtingen voldeed, ging het bij de tweede batch mis. De bedrukking op de dozen was helaas niet goed. “Jochem haakte hier direct op in en zorgde dat het snel werd opgelost. Ook dát spreekt van kwaliteit. Kortom; we zijn heel tevreden over de samenwerking!”

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Lees hier de case over een inpakmachine.