Overzicht Nieuws

Maak kennis met de mensen achter BVP
– Peter Verschoor

Elke maand geven we het woord aan één van de BVP’ers. Soms omdat ze net bij ons werken, een andere keer omdat we graag laten zien wie er bij BVP voor u aan de slag gaat! Vandaag willen we u graag voorstellen aan Peter Verschoor. Peter werkt sinds maart bij BVP als teamleider logistiek.

Waar ben je op een doordeweekse dag zoal mee bezig?

“Samen met mijn collega’s zorgen we voor alle transport die rondom BVP plaatsvindt. Daarnaast zorg ik ook voor een zo goed mogelijke aansturing van de werkzaamheden van onze afdeling expeditie. Verder zijn we bezig met het optimaliseren van de verschillende processen tijdens onze werkzaamheden. We willen BVP continu blijven verbeteren en ik vind het mooi om daaraan te mogen bijdragen!”

Hoe ervaar je het werken bij BVP?

“De sfeer is hier super positief, we zijn persoonlijk betrokken met elkaar en dat motiveert enorm. Iedereen is hier maximaal gedreven om z’n werk te doen en daar haal ik heel veel energie uit. Samen boeken we hier mooie resultaten en samen motiveren we elkaar, dat vind ik erg leuk.”

Wat doe je graag naast je werk?

“Ik ben een groot liefhebber van reizen, ik maak graag mooie tochten over de hele wereld, nieuwe dingen ontdekken en nieuwe culturen zien, dat vind ik prachtig! Daarnaast breng ik ook graag tijd door met mijn familie, ik vind lezen heerlijk en ik houd ook van klussen.”

Heeft u nog vragen aan Peter? U kunt altijd contact met hem opnemen!