Overzicht Nieuws

Het geheim van een goede kerstverpakking

Ilse en Job werken het hele jaar naar kerst toe en doen er alles aan om te zorgen dat kerst- en relatiegeschenken in de mooiste verpakkingen verpakt kunnen worden. Ilse vertelt hoe de collectie kerst- en geschenkverpakkingen voor 2022 tot stand is gekomen:

‘’In oktober 2021 ben ik begonnen met de conceptvorming voor de collectie kerst- en geschenkverpakkingen voor 2022. Inspirerende quotes, sfeerbeelden en aantrekkelijke dessins verzamel ik in een moodboard en uiteraard houd ik ook de trends en ontwikkelingen in de gaten. Het uitwerken van de verzamelde ideeën gaat als volgt:

  • Samen met Annamarie en Job maak ik aan de hand van het moodboard een concreet plan voor de nieuwe collectie. Hierbij kijken we naar de kosten, duurzaamheid en productiemogelijkheden van de verpakkingen.
  • Deze ideeën werken we uit in een aantal concrete modellen, die Job vervolgens meeneemt naar de kerstbeurs in februari en maart. Tijdens deze beurs wordt de nieuwe collectie gepresenteerd.
  • Na de beurs vindt het uitmonsteren van de kerst- en geschenkverpakkingen plaats. Geïnteresseerden ontvangen een pakket met de verschillende dessins én alle beschikbare formaten. Zo kunnen zij met behulp van de modellen een mooi assortiment geschenkpakketten samenstellen.’’

Het belang van passende kerst- of geschenkverpakkingen

Er zijn maar weinig feestdagen waarbij sfeerbeleving zo’n grote rol speelt als bij Kerst. Iedereen heeft gedachten, herinneringen en emoties bij het woord ‘Kerst’. Het is naast een tijd van gezelligheid en samenkomst, ook een tijd van geschenken. Een goede verpakking trekt de aandacht, maakt nieuwsgierig, nodigt uit om te dromen van wat erin zit. “Wij begrijpen het belang van een geschenk. Daarom besteden we ook zo veel tijd en aandacht aan de verpakking. Achter elk geschenk zit een gedachte en wij doen er alles aan om die gedachte zo goed mogelijk over te brengen in de verpakking. En de combinatie van al deze tijd, aandacht en kennis, maakt dat onze verpakkingen zo veel meer zijn dan gewoon een omhulsel van een relatiegeschenk!”

Een greep uit onze collectie 2022:

  • De Escape Box is een interactieve doos die kan worden ingezet bij verschillende geefmomenten. De doos bevat raadsels en doet denken aan een zogenaamde Escape Room, waarbij men door codes te kraken in kort tijdsbestek moet zien te ontsnappen. Een unieke belevenis!
  • De All I want for Christmas -doos is dé ultieme kerstdoos. De typische kerstelementen brengen de ontvanger direct in de kerstsfeer en de doos is ook nog eens uitstekend te combineren met de verschillende kerstlijnen van Tastemakers, leverancier van food artikelen voor themapakketten.

Blader door onze brochure en laat je verrassen door de nieuwe collectie. Of ga naar onze webshop en bestel direct!

Bekijk de collectie kerstdozen voor kerstpakketten 2022 hier. 

Niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten. We helpen je graag verder!