Gebruiksgemak

Een makkelijk te gebruiken verpakking kan het verschil maken tussen een tevreden of een ontevreden klant, tussen een eenmalige aankoop of herhalingsaankopen. Sterker nog: een goede, gebruiksvriendelijke verpakking is van directe commerciële waarde. Het versterkt de beleving van het product dat er in zit.

Alle verpakkingen van BVP zijn daarom nauwkeurig getest op gebruiksgemak. We willen ervan overtuigd zijn dat u en uw klanten in elke fase makkelijk met de verpakking overweg kunnen. Van het vullen, dichtmaken, warehousen en verzenden tot het openen, uitnemen van het product en het verwerken na gebruik.

Zorg dat uw klanten ook plezier beleven aan de verpakking – net als uzelf. Samenwerken met BVP is genoeg om dat te bereiken. Zullen we een afspraak maken?

Neem contact met ons op.

"Hoe maak je een verpakking die net zo onderscheidend is als die van Teamasters, maar dan compleet anders"

Leen van Bockhove

BVP is uiterst flexibel gebleken om op basis van onze vereisten de meest optimale en betaalbare duurzame oplossing te bieden.

Martijn van de Waarsenburg - Koppert Biological Systems

Een slimme verpakking waarvan het deksel ingeklapt wordt tot display en er een unieke presentatieverpakking ontstaat.

Taetske Albada

We zijn blij met de korte lijnen en de vele mogelijkheden die ze ons kunnen bieden. Dat brengt ons altijd het beste eindresultaat

Gerrit van Gelder - Van Gelder Groente en Fruit