Als ergens kwaliteit en snelheid de beslissende factoren zijn, is het wel in uw branche. De producten die u verpakt, moeten aan de strengste eisen op het gebied van voedselveiligheid voldoen. Bovendien is de omloopsnelheid van foodproducten hoog. De productie staat nooit stil. Tenminste, als u kunt vertrouwen op de verpakking van uw producten. Aan die verpakking wordt nóg een belangrijke eis gesteld: hij moet de consument in een fractie van een seconde aanzetten tot kopen.

Met BVP kán dat. Wij zijn expert in foodverpakkingen voor toeleverende bedrijven en retailers in de foodsector. Van notenschaaltjes en cupjes tot verhitbare schalen, broodzakken en menuschalen: we zorgen dat de consument uw product kiest en leveren de integrale oplossing voor uw verpakkingsvraagstuk. Inclusief hoogwaardige producten, gunstige leveringsvoorwaarden en goed georganiseerde logistiek. Zodat u verzekerd bent van kwaliteit en continuïteit in úw proces.

Laat u ons weten wat uw specifieke verpakkingsuitdaging is? Dan komen wij met de beste oplossing. Zullen we een afspraak maken?

 

Maak een afspraak

Bakjes en cups (disposables)

Schalen en trays

Draagtassen

Zakken

Display

Transport- verpakkingen

Folie

Bedrukte verpakking

Hygiëne

Verpakkings- machines

Advies