Thermobox

Een thermobox is er in veel afmetingen en bestaat uit materialen als EPS, EPP, polypropyleen en polyethyleen. Wilt u er een of meerdere kopen? Lees hieronder meer informatie en laat u verrassen met een milieuvriendelijk alternatief voor de bekende isolerende verzendverpakkingen.

De nadelen van een thermobox van piepschuim (eps)

Het grootste nadeel van thermoboxen van piepschuim (en ander soort materialen) is dat deze niet afbreekbaar zijn in de natuur. Daarnaast nemen ze veel vaak loze transportruimte in. Ook dit is nadelig voor de natuur!

Kortom, dat moet anders kunnen en je raadt het al: dat kan ook anders. Duurzaam verpakken vinden wij erg belangrijk! Lees snel verder hieronder voor een alternatief van piepschuim.

Een milieuvriendelijke alternatief

Sinds oktober 2021 brengen wij een milieuvriendelijk alternatief voor de bekende eps thermobox onder de aandacht; De Papercooler. A sustainable way to be cooler is the pay-off van deze ecologische, isolerende verzendverpakking. Qua prestaties doet hij niet onder voor de bekende koelverpakking en hij is ook nog eens plano te verzenden. Win-win voor de voetprint op de aarde en de transportbesparing voor uw organisatie!

Milieuvriendelijke thermobox van BVP verpakkingen

Koelmiddelen en andere aanvullende producten

Om te zorgen dat je producten goed gekoeld aankomen op hun bestemming is het gebruik van goede koelmiddelen van belang. Veel gebruikte koelmiddelen zijn koelelementen, gelpacks of koelplaten. Ook deze koelmiddelen zijn niet afbreekbaar in de natuur. Aanvullend aan de Papercooler leveren wij ook dataloggers, gelpacks, papieren tape, papieren paklijstenveloppen en overige logistieke materialen en verpakkingen.

Thermobox kopen

Bent u van plan om een thermobox te kopen? Termen zoals ‘thermobox klein‘ en ‘thermobox groot‘ zeggen natuurlijk niet zoveel. Er zijn veel verschillende soorten assortimenten thermoboxen met verschillende inhoudsmaten. De meest populaire hebben we hieronder voor je op een rij gezet:

  • 40 liter box
  • 80 liter box
  • 150 liter box
  • Ook maatwerk is mogelijk (lees er hieronder meer over)

Maatwerk is ook mogelijk bij BVP verpakkingen

Omdat de Papercooler modulair is opgebouwd is het mogelijk om per los onderdeel maatwerk te leveren en zo een eindproduct te assembleren dat geheel is afgestemd op uw product en logistieke proces. We bieden de mogelijkheid om de onderdelen los (plano) af te nemen, maar standaard bieden we de Papercooler geheel opgezet aan. De verpakkingsspecialisten van BVP denken graag met u mee en bieden graag advies over milieuvriendelijke oplossingen.

Klik hier voor meer informatie over de Papercooler