Maak kennis met de mensen achter BVP
– Pieter Lagendijk

In de serie Maak kennis met de mensen achter BVP stellen we je graag voor aan onze medewerkers. Dit kan zijn omdat ze net bij ons in dienst zijn, maar we geven graag ook wat meer beeld bij de mensen die voor onze relaties aan de slag gaan. Lees hier alles over onze nieuwe accountmanager voor de afdeling food, Pieter Lagendijk.

Pieter Lagendijk

Pieter staat te popelen om de weg op te gaan. Begin december is hij aan de slag gegaan bij BVP. Zijn inwerkperiode zit er nu bijna op en dat betekent dat hij binnenkort de weg op gaat als accountmanager voor de afdeling food. In die functie is hij verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten.

Nieuwe branche = nieuwe uitdagingen

Pieter heeft tien jaar in de personeelsbemiddeling gewerkt bij een detacheringskantoor: “Daar had ik een mooie en brede functie, waar ik verantwoordelijk was voor het proces van A-Z. Dus van recruitment tot plaatsing en van selectie tot evaluatie van vaste vakkrachten.” Via via kwam Pieter bij BVP terecht: “Natuurlijk is BVP werkzaam in een heel andere branche, maar dat sprak me juist aan. Een nieuwe branche betekent nieuwe uitdagingen, nieuwe dingen leren en met een open en frisse blik erin stappen. Ik ben heel benieuwd wat deze branche voor specifieke vraagstukken met zich meebrengt en welke behoeftes er zijn. Dus ik heb erg veel zin om de weg op te gaan en kennis te maken met potentiële klanten. Klantgericht zijn past bij mij. Ik wil luisteren naar de behoeften van de klant en van daaruit de vertaalslag maken naar wat BVP kan aanbieden om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.”

Een ‘met-elkaar-club’

Het BVP-team vormt volgens Pieter: “een echte ‘met-elkaar-club’. Je merkt dat iedereen hetzelfde doel heeft. Iedereen wil de klant goed bedienen. En dat merk je overal, zowel op kantoor, als in het magazijn. De afdelingen zijn geen losse eilandjes, maar delen kennis en ervaringen over en weer. Ik vind dat een prettige manier van werken.”

Niet stilzitten

Veel stilzitten is er niet bij in Pieters vrije tijd: “Ik ben getrouwd en vader van drie kinderen. Ik sport graag en ben voetbaltrainer. Dus daar ben ik ‘s avonds en op zaterdag vaak druk mee.”