Een glimlach. Daar begint het vaak mee als mensen een promotieverpakking die BVP geleverd heeft in handen krijgen. Dat is vooral een kwestie van de boodschap goed verpakken.  Zo creëren we het beslissende moment. De basis van elk verkoopsucces.

BVP is sterk in het leveren van klant-, product- en doelgroepspecifieke verpakkingen. Door onze flexibele logistiek en brede samenwerking met gespecialiseerde leveranciers kunnen we in korte tijd, bijvoorbeeld voor acties, de juiste verpakking leveren. Ook als het gaat om excentrieke of gepersonaliseerde  verpakkingen.

De eerste glimlach verschijnt overigens bij onszelf, als onze klanten ons vragen om een unieke of opvallende verpakking te bedenken. We gaan er met plezier naar op zoek en weten altijd weer de balans te vinden tussen middelen en mogelijkheden.

Wilt u uw product succesvol promoten? Daag ons uit met uw ideeën, dan verpakken wij de boodschap. Succes gegarandeerd. Bel of mail ons om af te spreken.

 

Display

Om een product te promoten en de verkoop te vergroten is het gebruik van een display een succesvol en veel gebruikt instrument. Natuurlijk is naast de stevigheid, het formaat en gemak van opzetten belangrijk. Ook qua uitvoering moet het geheel passen bij uw product. Naast standaard displays kennen wij alternatieven waardoor u zeker weet dat u opvalt!

Mark van den Dool
"Luisteren, meedenken, adviseren."

06 5315 8976

Productverpakking

Een goede productverpakking moet niet alleen communicatieve waarde hebben, maar ook functioneel zijn en passen bij uw merk. Het keuzeproces wordt vaak bepaald door wat men voelt en ziet. Wij hebben beschikking over oneindig veel materialen en mogelijkheden om iets te maken dat bij u past. Dit kan een kartonnen of kunststof verpakking op maat zijn, maar ook een sleeve, een spellendoos etc.

Ellen Gelderblom
"Het behartigen van uw verpakkingsprojecten, dat doe ik graag!"

078 65 24 067

Monsterverpakkingen

Heeft u een monster/sample dat u wilt gebruiken als promotiemateriaal? Wij hebben voor u de oplossing. Of het gaat om grote of kleine aantallen, wij zijn niet bang voor monsters. Bij kleine aantallen is het mogelijk om deze digitaal te bedrukken zodat de kosten beperkt blijven, want ook daarin denken we graag met u mee. Mean and lean noemen ze dat ook wel in populaire marketingtermen.

Annamarie Blokhuis
"'Voor mij staan ontwerp, kwaliteitsgaranties en controles aan de basis van alle te leveren verpakkingsproducten.’"

078 652 40 67

Actieverpakking

Actie zet aan tot actie en daarom is dit al sinds jaar en dag een succesvolle manier om verkoop te stimuleren. Actieverpakkingen zijn kenmerkend door hun signalerende kleur en vorm, maar tegenwoordig ook steeds meer door de interactie met de klant. Denk bijvoorbeeld aan unieke inprintbare codes. BVP Verpakkingen is helemaal up-to-date met deze ontwikkelingen en adviseert u graag over de mogelijkheden waarmee u zelf tot actie over kunt gaan.

Pleun Pieter Goudriaan
"Bij de ontwikkeling van verpakkingsoplossingen staan voor mij samenspel, snelheid en doeltreffendheid centraal!"

06 5178 4650

Advies

Advies is een product van BVP Verpakkingen dat wij (als uitzondering) niet mooier willen verpakken dan het is. En het is nog gratis ook! De mogelijkheden op het gebied van verpakkingen zijn enorm en iedere dag breiden deze mogelijkheden zich verder uit. BVP Verpakkingen volgt deze innovaties op de voet. Een verpakking is meer dan een omhulsel voor een product, het gaat om de combinatie, de totaaloplossing, het gevoel.

De beste verpakkingskeuze maken is niet altijd eenvoudig. Daarom staat ons team met gedreven verpakkingsspecialisten u hierbij graag terzijde.

Annamarie Blokhuis
"'Voor mij staan ontwerp, kwaliteitsgaranties en controles aan de basis van alle te leveren verpakkingsproducten.’"

078 652 40 67