Het geheim van goed verpakken
Een wisselende marktvraag met sterke pieken, behoefte aan continuïteit en beschikbaarheid, grote aantallen of juist kleine volumes: goed verpakken maakt het verschil in efficiënte productie en logistiek.

BVP ként het geheim van goed verpakken. Dat zit ‘m niet in standaardwerk en volumes, dat kunnen we u verzekeren. Het gaat om maatwerkoplossingen, die in het voordeel van de totale keten van uw bedrijfsvoering zijn. Dozen, weegschalen, dozensluiters, wikkelaars, vierkante meters karton, complete rollenbanen of verpakkingslijnen: welke oplossing of combinatie van oplossingen we ook leveren, we zorgen dat uw bedrijfsproces er beter van wordt.

Dankzij onze slim georganiseerde logistiek kunnen we snel leveren. Standaard en veelgevraagd verpakkingsmateriaal hebben wij op voorraad. Door nauwe samenwerking met onze leveranciers kunnen we ook custommade verpakkingen in korte tijd leveren.

Wilt u vandaag nog uw productie of logistiek efficiënter maken? Een afspraak met BVP is het begin.
Bel of mail ons. We staan voor u klaar.

 

Karton

De wereld van karton is er een met grenzeloze mogelijkheden. Voor ons zijn massief-, duplex-, enkelgolf-, dubbelgolf-, driedubbelgolfkarton, doorsteekweerstand, draagvermogen, etc. termen die wij heel de dag door bezigen. Karton is een materiaal dat steeds breder ingezet wordt. Of het nu gaat om een sleeve of een doos die moet kunnen concurreren met een kist, wij weten raad.

Pleun Pieter Goudriaan
"Bij de ontwikkeling van verpakkingsoplossingen staan voor mij samenspel, snelheid en doeltreffendheid centraal!"

06 5178 4650

Tape

Aan de keuze voor de juiste tapekwaliteit gaat een heel proces vooraf. De wereld van tapes is enorm uitgebreid. Een tape die in de vleesindustrie gebruikt wordt moet bijvoorbeeld andere specificaties hebben dan een tape die in de bouw gebruikt wordt. Of het nu om PVC, PP, papier, of een andere kwaliteit gaat, wij kennen de kenmerken zodat we u goed kunnen adviseren.

Johan Vlot
"Met oog voor het technische detail sta ik u graag terzijde."

06 1074 8289

Folie

Folies hebben diverse toepassingen. Of het moet een product vers houden, of juist meerdere verpakkingen bundelen. Van sealfolie tot een unieke materiaalbesparende palletwikkelfolie; wij hebben het in huis. Weet u dat wij de beschikking hebben over de unieke ‘nanoErgis®’machinestretchfolie. Deze folie is uniek in zijn soort doordat de folie opgebouwd is uit 33 lagen en hiermee dunner is dan de meeste standaardfolies in de markt. Door deze eigenschappen is de doorsteekweerstand groot waardoor de folie niet snel scheurt. Door de geringe dikte kan het gewicht aan folie per gewikkelde pallet drastisch verlaagd worden. Graag bewijzen wij u dit aan de hand van een test!

Jochem de Jong
"Assertief en een directe aanpak, dat past bij mij."

06 2361 5957

Verzendverpakking

Om uw product bij de klant te krijgen zijn er diverse mogelijkheden in het af te leggen traject. Via de post, pakketdienst of op een pallet, voor elke verzending hebben we een passende verpakkingsoplossing. Veel is standaard, daarbuiten kennen we custommade mogelijkheden om onderscheidend te zijn ten opzichte van al de andere zendingen die hetzelfde traject afleggen.

Gerson Molenaar
"Vriendelijk, geduldig en met plezier zoek ik de beste oplossing voor ieder verpakkingsvraagstuk."

06 1249 2212

Transportverpakking

Als een product van A naar B moet worden verplaatst ligt de kans op beschadiging altijd op de loer. Belangrijk dus om uw product goed te beschermen. Wanneer het logistiek gezien dan ook nog goed en economisch vervoerbaar is, dan is uw verpakking geslaagd. Omdat we meer willen bieden dan alleen een beschermende verpakking houden wij ook rekening met zowel het inpakken als het moment van uitpakken.

Sander van der Welle
"Regelen, niet te makkelijke opdrachten en kritisch, dát hoort bij mij!"

078 652 40 66

Etiketten

Waar zullen we beginnen? Etiketten zijn er in zoveel soorten en maten dat u soms door de bomen het bos niet meer kunt zien. Het verschil zit vaak in materiaal (papier, plastic) en afwerking (bedrukking, lakafwerking, vorm, belijming). Toepassing is de belangrijkste factor. Wij helpen onze relaties graag om te filteren en de juiste keuze te maken. Niet alleen omdat we het leuk vinden, maar ook omdat we dit zien als onze ‘etiquette’.

Johan Vlot
"Met oog voor het technische detail sta ik u graag terzijde."

06 1074 8289

Beschermen

Een product moet aankomen zoals het is verstuurd. De praktijk laat zien dat dit vaak niet lukt. De zorg waarmee ingepakt wordt, wordt vaak gemist in het traject buiten uw pand… Niet alleen de omverpakking, ook andere materialen kunnen aan de bescherming bijdragen. Opvulmaterialen, beschermende materialen, interieurs etc. etc. Omdat wij ruim 50 jaar ervaring hebben in het verpakkingsvak, kunnen wij stellen dat we professionals zijn die zó kunnen adviseren dat de kosten beperkt blijven en u gerust kunt zijn over het lot van uw  zendingen!

Naast de bescherming tegen schade kennen wij ook mogelijkheden om diefstal zo onaantrekkelijk mogelijk te maken. Hoe we dat doen delen we het liefst tijdens een persoonlijk gesprek.

Jochem de Jong
"Assertief en een directe aanpak, dat past bij mij."

06 2361 5957

Opvullen

Een verpakking opvullen is van alle tijden. Waar vroeger de administratie versnipperd werd om op te vullen is deze markt enorm ontwikkeld in de laatste decennia. Inmiddels zijn er veel mogelijkheden op het gebied van opvullen waarbij elk opvulmateriaal specifieke kenmerken heeft. Wij kijken graag met u naar de beste op- en invulling.

Mark van den Dool
"Luisteren, meedenken, adviseren."

06 5315 8976

Draagtassen

Een tas, het lijkt zo’n vanzelfsprekend product. Maar juist de keuze hiervoor kan enorm  bijdragen aan de uitstraling van uw product, merk of organisatie. Zo past een papieren tas bijvoorbeeld beter bij een ecologische uitstraling dan een plastic tas. Kiest u voor een luxe uitstraling dan kan een mooi bedrukte, luxe afgewerkte tas het verschil maken. Eigenlijk zijn bedrukte draagtassen mini billboards die consumenten bij zich dragen en uw boodschap overbrengen.

Pleun Pieter Goudriaan
"Bij de ontwikkeling van verpakkingsoplossingen staan voor mij samenspel, snelheid en doeltreffendheid centraal!"

06 5178 4650

Zakken

Papieren zakken, plastic zakken, wel of niet geperforeerd, voedselgeschikt, er zijn legio mogelijkheden als het gaat om de uitvoering. Natuurlijk is de functie die deze verpakking inneemt het belangrijkste uitgangspunt zodat wij u de beste oplossing kunnen adviseren!

Sander van der Welle
"Regelen, niet te makkelijke opdrachten en kritisch, dát hoort bij mij!"

078 652 40 66

Display

Om een product te promoten en de verkoop te vergroten is het gebruik van een display een succesvol en veel gebruikt instrument. Natuurlijk is naast de stevigheid, het formaat en gemak van opzetten belangrijk. Ook qua uitvoering moet het geheel passen bij uw product. Naast standaard displays kennen wij alternatieven waardoor u zeker weet dat u opvalt!

Jochem de Jong
"Assertief en een directe aanpak, dat past bij mij."

06 2361 5957

Machines

Machines versnellen en vergemakkelijken de productie. Bovendien helpen ze de kostprijs te reduceren. Het adviseren van een geschikte machine voor uw productieproces wordt door mensen gedaan. Mensen met verstand van processen, techniek en verpakkingen; mensen van BVP!

Johan Vlot
"Met oog voor het technische detail sta ik u graag terzijde."

06 1074 8289

Advies

Advies is een product van BVP Verpakkingen dat wij (als uitzondering) niet mooier willen verpakken dan het is. En het is nog gratis ook! De mogelijkheden op het gebied van verpakkingen zijn enorm en iedere dag breiden deze mogelijkheden zich verder uit. BVP Verpakkingen volgt deze innovaties op de voet. Een verpakking is meer dan een omhulsel voor een product, het gaat om de combinatie, de totaaloplossing, het gevoel.

De beste verpakkingskeuze maken is niet altijd eenvoudig. Daarom staat ons team met gedreven verpakkingsspecialisten u hierbij graag terzijde.

Sander van der Welle
"Regelen, niet te makkelijke opdrachten en kritisch, dát hoort bij mij!"

078 652 40 66